Astra j Car pc

Ynt: Astra j Car pc

Gelelim internet olayina
sistem pc bazli oldugundan  VINN ile interneti dogrudan usb portuna takarak carpc mize almis olduk bunun fotolarini unutmusum onlarida eklicem

Tekrar tebriler çok sıkı takipteyim çok özel ve ciddi bilgi gerektiren bi çalışma.

Açıklama icin tsk. Peki pc nerde ve kullandığın marka model varmidir

Bir kaç yil once bu "carputer" projelerine merak salmistim. Hic bu kadar orjinal ve kompakt olanini gormemistim. Bravo !

Pc bagajda onunla ilgilide bir video ekliyecegim bir cok alternatif var ben asus marka mini pc kullandim ondada bir iki degisiklik yaptim ram i hdd yi guclendirmek gibi secim yaparken goruntu ve ses kalitesi onceligim oldu pc nin hdmi goruntu ve fiberoptik ses cikisi olmasina dikkat ettim

Bu arada pc bir anfi buyuklugunde

büyük bomba en sonunda patladı şaşkınlık içerisindeyim valla bravo forum bi kademe daha atladı sayende ellerine sağlık ben de bi anda necvoxumdan soğudum :) artık sıkı takipçinim müjdat bey :) hasan abi ve onurody alınmasın tabii ki onların da takipçisiyiz :)

Çok ciddi çalışma olmuş, gerçekten tebrikler...

Eyvallah kardes boyle projeleri uygulayan arkadaslar bir araya gelse herseyi birleştirse nasıl bir Astra çıkar ortaya acaba

Geri