Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok yanlış anlatmışım uzunyola çıkmadan tamamen istanbul da kullarak elde edilen değerse gerçek değerdir 0 lasa da 8 den başlayıp yine 7 e düşer demek istemiştim
yok yanlış anlatmışım uzunyola çıkmadan tamamen istanbul da kullarak elde edilen değerse gerçek değerdir 0 lasa da 8 den başlayıp yine 7 e düşer demek istemiştim
ben genede ıstanbulda 7 zor dıyorum
sıfırlasın arkadas baksın
gecen şahının aracındada hic sıfırlamamış trafıkte kaldık hep 10 lt yazıyodu
sonra bi sıfırladık 10 dk sonra 18 lt yazdı
tamam ama onun ortalama çok uzundur o yüzden zaten 0 layıp hemen trafiğe girince 25 lt de gösterir önemi yokki sonuçta çok kısa bir ortalama içinde sadece dur kalk olursa tabiki fazla gösterir bu bir gösterge değildir önemli olan sürekli kullanımda ve sürekli ş.içinde kaç gösterdiği benim 4000 km lik ortalama var şuan araçta 8.9 da şuan tamamen ş.içi beşiktaş-levent arası klima hep açık ortalamam bu sıfırlayıp 5 dk dur kalk yapsam benimde 15 gösterir dizelde bile 10 gösterir buna takılmayın