astra j 1.6 turbo çift eksoz çalışması by odak

Ynt: astra j 1.6 turbo çift eksoz çalışması by odak

Çok güzel olmuş, çok yakışmış aracınıza. Ben 4 ( 2x2 ) eksoz çıkışınıda merak ediyorum, forumda görmedim ama yapan olursa görmek isterim nasıl duruyor acaba?

güzel olmuşşş fiyatı biraz fazla ama yaptıracağım.bu arada nerde yaptırdınız .opel serviste yapılıyormu?

bizimkinde bir tane bile yok.. steering

beğendiğinize sevindim teşekkür ederim.
Birde eklemeyi unuttum sadece 1.6 turbolarda iki susturucu varmış sondakini iptal ettik kalkışlarda ve vites değişiklilklerinde tatlı bi ses çıkıyor. :))

Tarik Bey ler mı yaptı bunu :)
vallahi süper.

Çok güzel olmuş fiyatı yüksekmiş gibi geldi fakat işçilik iyi burdan bile anlaşılıyor merak ettiğim sadece görüntü mü yoksa yeni taktıgınızdanda egzoz gazı çıkıyormu bazen yaptıranlarda goruyorum kışları buhar şeklşnde çıktığı zaman çok komik gorunuyor çıkmayınca ?

Ozan link' Alıntı:
Çok güzel olmuş fiyatı yüksekmiş gibi geldi fakat işçilik iyi burdan bile anlaşılıyor merak ettiğim sadece görüntü mü yoksa yeni taktıgınızdanda egzoz gazı çıkıyormu bazen yaptıranlarda goruyorum kışları buhar şeklşnde çıktığı zaman çok komik gorunuyor çıkmayınca ?
tabiki ikiside çalışıyor dediğiniz gibi çalışmasa komik olurdu :)

guzel olmus gule guloe kullanın. ama fıyatta ucmuslar susturucu felan varsa fıyat normal ama sadece boru cektılerse bayagı bır pahalı hatta kazık bile

Geri