Astra j 1.6 İÇİn lpg Önerİsİ

kubillian

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba.

2014 model astra j 1.6 aracıma lpg taktırmak istiyorum. Marka, model önerebilir misiniz ?

Adanada yaşıyorum ve bu mevzulara biraz uzak olduğum için haliyle usta tavsiyesine de ihtiyacım var.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Gerçekten yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

Forumda 1.6 A16XER-B16XER motorlarına uygulanan Lpg ile ilgili çok fazla konu var.. Birine girerseniz gerekli bilgiyi almış olursunuz.. Bende vaktinde açmıştım (aynı motorlu aracım için) profilimden göz atabilirsiniz.. İyi forumlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim 2004 model vectra ma prins tecnomax taktırdım istanbul da şuanlık memnunum muayeneden de sıkıntısız geçti İstanbulda olsaydınız usta tavsiye ederdim ama Adana için usta bilmiyorum

Bende landirenzo Yağlamalı sistem taktırdım. Aracım sıfır dı ve serviste daha aracı çıkartmadan taktırttırdım. 5bin km yi geçik kullanıyorum bir sıkıntı yok çok şükür. km 19 kuruş civarı

marka tartışılır ama kesinlikle yetkili serviste taktırın.

önceelikle iyi günler aracınıza landirenzo evo yağlama sistemli olarak dönüşüm yaptırabilirsiniz ve landirenzo ile motor garantili olarak yapılır lpg dönüşümünüz %50 net yakıt tasarrufu elde eder çekiş performans kaybı yaşamazsınız konuyla ilgili adana olgun lpg den yardım alabilirsiniz.iyi günler umarım bilgiler yardımcı olur size

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri