Astra J 1.6 CDTI Akü Tercihi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hrnsykk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hrnsykk1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın aküsü bitmek üzere.
Bosch S4 008 74Ah. akü almayı düşünüyorum, orjinal akü GM 80Ah.

Aracımda start-stop özelliği var sorun yaşarmıyım ?

Saygılarımla

Harun bey kullanacağınız akünün de start stop destekli olması gerekiyor. Bosch S4 Start Stop şeklinde bir serisini az önce internette gördüm. Start stop için uygun olmayan bir akü kullanırsanız sistem devreye girmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: Opelfan
Hasip bey,

Cevabınız için teşekkür ederim. Bende şimdi internette araştırırken S5 ve S4 aküler start-stop özelliği olduğunu öğrendim.
Tekrar teşekkürler.

Hasip bey,

Cevabınız için teşekkür ederim. Bende şimdi internette araştırırken S5 ve S4 aküler start-stop özelliği olduğunu öğrendim.
Tekrar teşekkürler.
Bence varta alın imkan varsa gm akü en iyisidir ama çok pahalı

Aküde acc amperi normal amperden daha önemlidir. Gm akünün marş akımı nedir.

Aküde acc amperi normal amperden daha önemlidir. Gm akünün marş akımı nedir.
Mars elimi ampere göre değişebilir belkide ben 10 yıllık gm dizel de akü gördüm ama işte pahalılar diğerlerine göre

Mars elimi ampere göre değişebilir belkide ben 10 yıllık gm dizel de akü gördüm ama işte pahalılar diğerlerine göre
Ben akü alacakken mutlu 72 alacaktım ama marş akımı 64 amper gm kadar değildi. bu yüzden 72 amper inci aldım. Bu arada benim orjinal gm aküde varta üretimiydi.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Ben akü alacakken mutlu 72 alacaktım ama marş akımı 64 amper gm kadar değildi. bu yüzden 72 amper inci aldım. Bu arada benim orjinal gm aküde varta üretimiydi.
Suan opel sıfırların hepsine varta koyuyor

Arkadaşlar GM akünün marş akımını bilmiyorum. Fotoğrafı ekte.

WhatsApp-Image-2020-11-26-at-15.40.150c7a2387e5300078.jpg

Muhtemelen 760 yazan değer olabilir. CCA değeri soğuk motorda marş bastığımızda verdiği güçtü sanırım.

Geri