astra j 1.4 cosmo

Lütfen herkes ilanı şikayet etsin.
Zaten lavuğun diğer ilanlarına da bakınca çakal olduğu anlaşılıyor.
Full araba teybi satıyor çalıyo mu napıyo anlamadım.
Son olarak Feto amcadan gelsin yalan yanlış ilan verenler için;

BcQi6uQCUAA1SDs.jpg

Abi gece gece koptum ya :maden::maden::maden:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:28 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:27 ----------

Veeee beklenen son. Bu ilan yayında değildir...

ilan yayından kalkmış.

Şikayetlerimiz amacına ulaştı.
Mustafa bey geçmiş olsun, sorgusuz sualsiz araba alanlar var.
Onlar gibi yapıpta sonradan dizinizi dövmediniz.

Hocam senin hesap çok arabaya baktım sonunda keseme yatan sıfır başka model bi araba aldım.

Sent from my iPad using Tapatalk

Arkadaşlar 2013 astra J 1.6 edition beyaz renk araçda boya hata olmadığını söylüyor. 8000 km de. 42.000 e bırakıyor. fiyat nasıl.

özellikle bu aracı kullanan arkadaşların fikirlerinize ihtiyacım var.

araçda 17" cosmo jantı ve krom çıtalar var.

Kasım sonu astra edition sıfırı 43'e veriyordu bayi. Ama fiyatlar çok arttı.

Almak satmaktan çok zor, kolay gelsin

Kasım sonu astra edition sıfırı 43'e veriyordu bayi. Ama fiyatlar çok arttı.

Almak satmaktan çok zor, kolay gelsin

sorma ozaman almadık. şimdi sıfırı 47500. ilave olarak 17" cosmo jant ve krom çıtalar var. sanki fiyat iyi gibi.

birde 1.6 hantal olurmu acaba. bende daha önce 1.6 astra G vardı. performans olarak onu aratırmı.

Performans konusunda pek bilgim yok. H kasada fena yürümüyor deniliyor idi motor için ama j kasada nasıldır kullananlara sormak lazım. Çok mantıklı gelmişti bana da kasımda lpg ile ama almadık malesef :/

Allah korusun dikkat etmek lazım. Hayır bu yine cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor bazıları harbi cin...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:16 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:12 ----------

Çocuga aynen boyle yazdım gonderdım gelen cevabı da beklıyorum acaba ne dıyecek.İlanı da şikayet ettik bakalım =)

Resmi kaldırdım...

Saolasın nadir abi =)

Geri