Astra J 1.4 140hp Turbo Yakıt Tüketimi Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hcb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ergün bey aynı problem benim aracımda da (araçlarımız aynı) var bir çözüme ulaşabildiniz mi ? 35 litre gaz ile 250-260 km gidiyorum.

Ergün bey aynı problem benim aracımda da (araçlarımız aynı) var bir çözüme ulaşabildiniz mi ? 35 litre gaz ile 250-260 km gidiyorum.
Merhabalar maalesef sizin araç turbo otomatik benimkisi 1.6 atmosferik manuel. Benim araca kıyasla tüketim normal gibi hele de bu kış mevsiminde.

Şehiriçi verisi mi bu yoksa ortalama tüketim mi? Eğer ortalama ise aynı araçla benzinle aynı tüketiyoruz.

ben nasıl 32 lt ile 340 km yapıorum kıslık lastikler takılı bide anlamadım bu işi istanbul oldugu içinmi verileriniz yuksek

2011 1.4 turbo sport otomatik araç sahibiyim. Daha 1 haftalık araç. LPG Yok. Fakat taktırsam mı taktırmasam mı tereddütteyim. Yerine göre agresif yerine göre 70lik dede gibi araç kullanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Taktir yoksa aylik 300 400 arasi benzini sabit yakarsin. ayni km ile 50 tl benzin 130 tl gaz,aldigin zaman yaparsin Lpg yi duzgun bi marka taktir prins landrenzo brc

2011 1.4 turbo sport otomatik araç sahibiyim. Daha 1 haftalık araç. LPG Yok. Fakat taktırsam mı taktırmasam mı tereddütteyim. Yerine göre agresif yerine göre 70lik dede gibi araç kullanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Tercih meselesi, 2014 yılından bu yana LPG taktırmadan kullanıyorum. Benzin tuzlu geliyor evet ancak fazla kilometre yapmadığım için (yıllık 8-9 bin km) LPG düşünmemiştim.

Ortalama ne kadar tüketim yapıyorsunuz ? Benim 9 litre civarı

9-10 çok soğuk havalarda 12 litre civarında kış tüketimim. Arabam günde 900 metre (450 metre gidiş-450 geliş) yol yapıyor :) Bu nedenle motor soğuk olduğu için tüketim değerlerim çok yüksek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ergun U.
O kadar yol çekilmez allah kolaylık versin size :) LPG fikri aklımda sıcak bakıyorum ama biraz daha zaman geçsin bakalım daha 1 hafta oldu tam bişi diyemiyorum kendime onun ıcın

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Geri