Tüm opel cilere selamlar. Astra sedan h 1,6 enjoy plus 111.yıl aracım var elden çıkarıp J kasa almak istiyorum, fakat çok kararsız kaldım her açıdan.
Yaklaşık 2 haftadır bayilere gidip geliyorum bu gidişle araç kalmayacak.
Belki benzer konular vardır sitede ama burada fikirlerini paylaşak kullanıcı opel ciler olursa çok yardımcı olu diye düşünüyorum değerli düşünce ve tecrübeleriniz.
Astra j 1,3 cdt sport hb mi?? sedan mı??
Opel neden böyle yapmış anlayamıyoeum doğrusu. Benim tespitlerim;
Araçların donanım seviyesi aynı gibi teknik olarak, ama ikisi arasında tercih yapmak çok zor.
Ben sedancıyım, sedan alıcam %99.
Ama şu soruyuda sormadan edemiyom. HB sport koltuk ve direksiyonu neden sedan da yok. Sırf HB koltuk ve direksiyon için alınabilir bence.
Ama sedancı olduğumdan bu gidişle cosmo ya yönelecem. AFL için değil, cosmo koltuğu için. EEEE böyle olunca bi koltuk için fazladan 4 bin vermek bütçemi zorlayacak.
Offf ya yaktın beni opel. Hayatımda hiç bu kadar kararsız kalmamıştım desem yalan olmaz. Neyse konuşacak çok şey var ama bu kadar yazıyı kim okur, benim gibi hastasından başka dermişim.
Ama sonuçta Allah Nasip ederse astra j sedan alırım inşallah.
Herkese selamlar saygılar.
Yaklaşık 2 haftadır bayilere gidip geliyorum bu gidişle araç kalmayacak.
Belki benzer konular vardır sitede ama burada fikirlerini paylaşak kullanıcı opel ciler olursa çok yardımcı olu diye düşünüyorum değerli düşünce ve tecrübeleriniz.
Astra j 1,3 cdt sport hb mi?? sedan mı??
Opel neden böyle yapmış anlayamıyoeum doğrusu. Benim tespitlerim;
Araçların donanım seviyesi aynı gibi teknik olarak, ama ikisi arasında tercih yapmak çok zor.
Ben sedancıyım, sedan alıcam %99.
Ama şu soruyuda sormadan edemiyom. HB sport koltuk ve direksiyonu neden sedan da yok. Sırf HB koltuk ve direksiyon için alınabilir bence.
Ama sedancı olduğumdan bu gidişle cosmo ya yönelecem. AFL için değil, cosmo koltuğu için. EEEE böyle olunca bi koltuk için fazladan 4 bin vermek bütçemi zorlayacak.
Offf ya yaktın beni opel. Hayatımda hiç bu kadar kararsız kalmamıştım desem yalan olmaz. Neyse konuşacak çok şey var ama bu kadar yazıyı kim okur, benim gibi hastasından başka dermişim.
Ama sonuçta Allah Nasip ederse astra j sedan alırım inşallah.
Herkese selamlar saygılar.