Astra H Triptonik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar az önce 2. el ilanlarına bakarken bi yazı gördüm bunu size sormak istiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinicem :) Araç triptonik adam açıklamasına yazmış ki "geri kaydırmama özelliği var" demiş. Benimkinde mi bi tuhaflık var geri kaçıyor çünkü otomatik deil ki triptonik ondan kaçıyordur diye düşünüyordum. Acaba bugune kadar yanlış mı düşünmüşüm :confused:

Easytroniclerde geri kaçırmama olayı maalesef yok (bazı markalarda hill holder diye de gecer) yazan arkadaş yanlış yazmış bence

Eyvallah abi aydınlattıgın için :) Görünce öyle kafama takıldı birden :) Paylaşmak istedim kafamda netleşsin diye..

kardeşim easytroniclerin 2007 den sonraki modellerinde standart hale geldi diye biliyoru yani makyajlı kasada.
benimkinde de yok çünkü...

Geri kaçması normal bişey yani

bende eskı bı easytronık kullanıcısı olarak (astrahb1.6 easytronık) gerı kaydırma benım aracımdada vardı ama yenı modellerınde de gerı kaydırmayı duydum saankı emre16

eyw. memati09 saolasın ;)

Benim 2009 Easytronic Astramda geri kaçma yok. Test edildi onaylandı. Hill Holder standart olmuş, yeni modellerde.

Arkadaşımda 2007 makyajsız kasa easytronık var. Onda yokuşta kalkış desteği (3 saniye geri kaçırmama) özelliği var.

'05 lerde bu yok sanırım :(

Geri