Astra H Triptonik Vites 1.3 CDTİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alpacon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alpacon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar öncelikle ilginize teşekkürler ;

aracımı alalı 2 ay fln oluyor ve otomatik de sürerken arac cok hantal kalkıyor gec vites atıyor , fakat manuel e alınca otomatık den daha seri kalkıyor bu neden olabılır ? Aracta mı Bir Problem var yoksa hepsi mi böyledir ?

normal takma kafana
benım aracım 1.6 benzınlı
bendede bu tarz bır sıkıntı var dızel arabada olması gayet normal

Zafer ilgine teşekkürler

valla onu bilmiyorum ama bende,D konumunda ve manuel moddada aynı kalkıyor,hatta otomatik daha iyi gibi

duz vitesten sasmamak lazim... easytronic kullanirken sport modunu kullanmadiginiz surece aracin hantal kaldigini cevremdeki tum kullananlar soyluyor ben onlarin yalancisiyim... hatta 200 lu hizlara ulastiklari halde sport modunda 6.vitese gecmedigini manuel olarak atsa bile geri 5.vitese dusurdugunu soyledi iyi bir kullanici arkadasim...bu arada benim aracim 180 i gecmiyor nasil 200 yapiyolar anlamadim gitti...

sport moddayken son derece fazla yuklenıyor motara buda fazla yakıt demek 1. vites den 2.vitese gcerken cok fazla hantallık var ,

o yalan 5. vitese düsürmesi için yaklasık 80km/h hızla fln gderken dusuyor ancak , 100 - 110km hızla olduğu zaman direk geciriyor 6.vitese .. İlginize Tesekkürler. .

alpocan,
sana tavsiyem servisde yeni yazılım/progra yüklet

Geri