astra h silecek tavsiyesi

ozan_gurkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ön camı değiştireceğim haliyle silecek süpürgelerini de değiştirmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kendi tecrübelerime göre, (diğer forumdaşların farklı tecrübe ve tercihleri olabilir) en güzeli servisten alınan orjinal silecek. Şu zamana kadar silbak, silgeç, modacar gibi farklı ürünleri denedim, 6 aydan uzun dayanan olmadı. 6 ay sonunda silmeme, iz bırakma, ses yapma problemleri başladı. Ama servisten kışa girerken aldığım silecek takip eden kışa kadar gayet iyi dayandı. Evet biraz pahalı, iki silecek parası veriyorsun ama iki silecek kadar da dayanıyor. Şu an kulandığım silecek modacar, kışa girerken aldım, Nisan'da ses yapmaya başladı. Önümüzdeki kışa girerken servisten orjinal silecek alacağım.

gm ile bosch fiyatı aynı 70 TL civarı
bu ikisi arasında sizce tercih hangisi hangisi olmalıdır.

gm ile bosch fiyatı aynı 70 TL civarı
bu ikisi arasında sizce tercih hangisi hangisi olmalıdır.

Bosch'u kullanmadım, o nedenle yorum yapamam. Servis GM veriyor.

Geçen aylarda serviste kampanya vardı silecek 55 tl idi. Servislere bi sormak lazım.

Geçen aylarda serviste kampanya vardı silecek 55 tl idi. Servislere bi sormak lazım.

iyiymiş valla
geçenlerde servisi aradım ön arka fren balatası + işçilik için 300 küsür tl fiyat çekti :D

dışarıda orjinal balata fiyatı 150 tl :)

Yunus hocamın dediği gibi özellikle kışa girerken kampanyaları oluyor, işçilik dahil 50 TL gibi fiyatlara silecek veriyorlar, hem de işlem için servis kaydı açtıkları için kilometre kayıt altına alınıyor.

bende bu sileceklerden dertliyim 2011 modelde hala orjinalleri var fakat aldığımdan beri silecekler camda zıplaya zıplaya siliyor 95 tl istediler yenilerine güvenipte almadım:(

SWF nin lastikleri var bazı oto hırdavatçılarında.Üstelik çifti 10 TL .Kendisi değiştirebilenler için şiddetle tavsiye ederim.

SWF nin lastikleri var bazı oto hırdavatçılarında.Üstelik çifti 10 TL .Kendisi değiştirebilenler için şiddetle tavsiye ederim.

önerdiğiniz silecek lastiklerini bulabileceğim bir yer varmı acaba
internette araştırdım ama bulamadım.

Geri