astra h park lambasını değiştirmek ne zormuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daukan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar iyi akşamlar
heves ettin astra h ım için led park lambaları aldım
ancak uğraştım elim girmiyo nasıl değiştirecem
tamponu mu sökmek gerekiyo anlamadım.
pratik bir yöntem bilen arkadaşların önerilerini bekliyorum

ön teker davlumbazlarını sökmen aradan elini sokup değiştirmen gerekiyor. El kitapçığında resimi tarifi var. kolay gelsin.

direksiyonu tam sağ yada tam sol yaptığında çamurluğun altındaki davlumbazın orda bi kapak olduğunu duymuştum bazı modellerde. seninde öyle olabilir.

direksiyonu tam sağ yada tam sol yaptığında çamurluğun altındaki davlumbazın orda bi kapak olduğunu duymuştum bazı modellerde. seninde öyle olabilir.

Bende kapaklı biliyorum, davlumbazı söktükten sonra yerine takmak için kırılan klipsler zor bulunur, servis veya klipsci hariç.

sabah bi deneyecem
o kapağı biliyorum ama park ampulü uzun farın orda olduğu için araya ulaşamayacağımı düşünmüştüm davlumbazdan

allah allah o farın orda alyan la açılacak kısım var onları açmak yetmiyormu

park ampülünü değiştirsen bile aracın beyni o ampülü tanımayabilir. çünkü ben xenonlarımı taktırırken park ampülünüde değiştirelim dedik philips in tüm ledlerini denedik olmadı en son farklı bir ampül getirdiler entegreli bord şeklinde o çalıştı.

bildiğim kadarıyla park ampülleri kaputu açarak değiştirilebiliyor. tekerin davlumbazın oraya gerek olmayabilir

Davlumbazda kapak var ordan değişecek

merhaba.. aracım için yeni bir çift park ledi aldım turuncu. jettamda zorda olsa degiştirebiliyorum elimi sokarak. astrada nasıl değiştirebilirim? herkes farklı birşey yazmıs.

Geri