astra h olanlara bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç dizelse...soğuk motorda ses normal CDTİ motorlar soğukken car car car car diye ses çıkartıyor ısınınca değişiyor...ses normal yani..:D

walla bizdeki dizeller 1.3 o yüzden sizin 1.7 nin sesini bilemicem. ama beni rahatsız etmiyor 1.3ün sesi

Volkan bizim comboda 1.3 CDTİ soğukken car car car içerden sesi duyuyorumn :D yani izole meselesi ... kaputtaki elyafı felan yırttıysanız dışarı daha fazla ses verebilir yada motor üst kapağı çıkartıp kaputu kapattıysanız fazla ses gelebilir...

arkadaslar cosmosu olan varmi benim arabayla karsilastiracam acaba neyi fazla

Cosmo donanım tr de opsiyonu bol olan bir araç biraz yazayım:Bixenon mercekli far. far sensörü, park sensörü, yağmur sensörü, otomatik katlanır ısıtmalı yan aynalar, deri-kumaş kompinasyonlu spor koltuklar, lastik basınç göstergesi, 8 hava yastığı, orijinal alaşım jant(normal njoy dan farklı),panaromik tavan... gibi ama bunların bir çogu opsiyonel.

donanım olarak cosmo daha iyi, sizde olmayan elektronik özellikler var onda. iç döşemesi çok güzel. Piano Black

PİANO BLACK sadece 2007 yeni model ve 2008 de var diğerleri eski sistem. Aslında olmasa daha iyi çünkü çok çabuk çizilen bir boya piano bayası.

kardes benim arabayi alan kisi sport paket diye almis ama bayagi seyler var ben pek bilmiyorum hangisinde ne var benim eski arabam golf 4 idi bunu aldim sence nasil foto dan görünüyo biraz bensana özeliklerini yazayim sana sen degerlendir ok

yokmu astrah cosmosu olan

Astralarin Teknik özelliği

kardeş ne bu curcuna yaff:S gir bak www.opel.com a teknik özelliklerine donanımına..

Geri