Arkadaşlar hepinize selamlar, h kasa astra almayı planlıyorum ve şu anda araştırma aşamasındayım.öncelikle istediğim özellikler bilmiyorum aynı arabada bir arada bulunur mu ama bej döşeme , panoramik cam tavan ve cruise control olmazsa olmazlarım arasında.bu üç özellik haricinde donanım olarak extra bir istegim yok.ki zaten bu özelliklerin oldugu bir araçta dolu bir araç olacaktır. kafam takılan konuların başında astra h deki donanım paketleri var.en üst donanım olan cosmo ama bu istedigim özelliklerde bir cosmo bulamadım.bu paketlerin tamamının içeriğini bulabileceğim bir kaynak var mıdır? daha doğrusu arasındaki farklar. sitede ufak bir arama yaptım ama sorularıma tatmin edici cevaplar bulamadığımdan ayrı konu açma istegi hissettim.Donanıma ek olarakta motor seçeneklerinden hangisini ve neden önerirsiniz ? 1.3 cdti evet az yakıyor belki ama dezavantajlarıda mutlaka vardır.1.6 benzinli motorada lpg taktığında aşağı yukarı aynı miktarlar elde edilir mi? bugüne kadar çok araba değiştirdim, hız olarak yeterince tatmin oldum o nedenle çok büyük bir beklentim yok araçtan hız bakımından.ve son olarak sizce en çok yakışan ve dikkat çeken renk hangisi? herhangi yanlış birşey sorduysam kusur ettiysem affola: ) şimdiden teşekkür ediyorum herkese.