Astra H Marş Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fuat78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akü bitmiş , şarj dinamosu arizalandigi için olmuş şarj dinamosu şarj edemediği için komple aküyü yemiş aracı ustaya birakacaz çekici ile artık sökülüp bakılacak

Gecmis olsun

Bugün sabah 6 da çekici ile bıraktık dinamo içinde kömür filan varmış onlara bakacaklar kompansotorlere bakacaklar hayırlısı bakalım ne kadar masrafı olacak görecez yardımlarınız için çok teşekkür ederim ekstra bir durum olursa yazarım gene buraya

Geçmiş olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam geçmiş olsun, 3 sene önce benzer bir arıza yaşamıştım ve 20 liraya çözmüştüm. Elektrikçiler daha iyi bilir tabi ama benim arızanın suçlusu marş motorundaki bı civataydi. Değiştirince sorun çözülmüştü. Videodaki gibi oluyordu benim de, fakat bı 5-6 kere deneyince çalışıyordu. Sizde sanırım hiç çalışmıyor

Yok hic çalışmıyordu. 350 TL tuttu sarj dinamosu içindeki parçaları yenilediler yanlız yanık kokusu geliyor 2 kez araca bindim normalmidir

Geçmiş olsun hocam inşallah tekrarlamaz. Sorunuzu daha bilgili arkadaşlar cevaplarsa daha saglikli olacaktır. Ben sadece tecrübemi paylaştım:)

Benimde ilk kez başıma geldi :) alım gücümüz yüksek olsa 2-3 yaşında arabaya binse herkes ama ne yapalım :)

Geri