Astra H Lpg Takildi

Veli Bey getiriyor sistemi, yeni bir kit, sorunsuz olduğunu bizde duyuyoruz. piyasada 5-6 aydır var.

Arkadasim,
Hollanda mali olan ve diger sistemlerden montaj acisindan bir cok ustunlugu olan TELEFLEX GFI sistemini tavsiye ederim. Montaji 2.000 ytl civarinda. Ankara'da www.tunali.com.tr adresinden daha ayrintili bilgi alabilirisin...

lpg

arkadaşlar 2007 model 1.6 astram var.lpg taktırmak istiyorum.serviste brc takıyolar ve arabanın garantisini devam ettiriyolar.brc marka yada lpg hakkında iyi kötü ne varsa görüşlerinizi paylaşmak isterim
saygılar...
icon7.gif

bütün bu soruların cevabı arşivde gizli

teknik servista arama butonuna LPG

teknik serviste arama butonuna LPG yazar aratırsan.sorularının cevabını bulursun.

arama motundan aratırsan yeterli bilgiyi bulursun ancak bence boşuna arayacağım diye uğraşma. git brc taktır. ben de taktırdım, araba saat gibi çalışıyor hiçbir sorun yok

bende çok düşündün tüp olayını 4 kere gittim tak takılacakken vazgectım 5.taktırdım keşke ilk defada taktırsaydım gercekten pişmanım bence markanın önemi büyük ,bende levato var ama usta da marka kadar önemli ama taktır hemen.

çok teşekkür ederim arkadaşlar
bilgiler işime yaradı
yarın servise uğrayıp bide onlarla konuşayım....
:)

1.6 twinport motorlar ne kadar yakıyo lpg de
şehir içi 100 km de
benzinde benim araç 6.8 yakıyo
aradaki farkı hesaplamak istiyorum da
tüp mikterı artıyomu acaba

ve artık servise verdim
taktırıyom
2000 ytl
herşey dahil

Geri