Astra H Lpg Takildi

bi tanıdığım zafiraya tüp taktırdı tüp sorunsuz çalışıyor fakat arabayı sıkıştırınca motor arıza lambası yanıyor neden olabilir?

omvl adlı otogaz sistemi nasıl arkadaşlar. Afyon da araştırdım . peşin fiyat olarak 1600 dediler ve diğerlerinden 100 ytl fazla. fakat diyen usta afyonda en eski otogazcılardan ekvator otogaz. arabayı götürdüğüm servis ekvatoru önerdi. omvl ya ne dersiniz. yada içinizde afyonda oturupta otogaz sistemi taktıran var mı?

Arkadaşlar, yanılgıya düşmeyin. BRC'nin kopyasıdır Atiker.. Programına varana kadar aynıdır. Programı dahi kopyadır. Emek yok, çaba yok, üretim yok, Satış sonrası servis yok. Kaliteli mala hakkını verin, sorun yaşamayın

Piyasada bilnen kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim
...

ben mayıs ayında 1200 ytl ye atiker taktırdım..beyni italyan sadece ek parçaları yerli malı..şu ana kadar çok memnun kaldım..taktırmadan önce baya tereddütteydim ama şu an çok memnunum...önerebilrim.tabi lpg de önemli noktalardan biride işi yaptıracağınız kişilerin bu alanda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olmasıdır...

yakıt karışımında gereğinden fazla hava var, araç gerektği kadar yakıt alamıyor

Fakir karışım ne demek?

brc uygundur bence cevremde pişman olan yok

Arkadasim,
Hollanda mali olan ve diger sistemlerden montaj acisindan bir cok ustunlugu olan TELEFLEX GFI sistemini tavsiye ederim. Montaji 2.000 ytl civarinda. Ankara'da www.tunali.com.tr adresinden daha ayrintili bilgi alabilirisin...

Geri