Astra H Hakkında Yardım edermisiniz???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myalciin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.sahibinden.com/opel_astr...-_ids_plus-84WQQaXQQ8434883WQQpXQQdisplayitem

Birde bu araç var 26000 TL'ye bırakıyor servis bakımlı debriyaj balatası 80000 de değişmiş çok güzel bir araç ama diğeride 2007 enjoy spor paket 18300km de diğeri bu arada kaldım.

93000 km çok bence. Önce verdiğiniz linkteki arabayı tercih edin derim.
27bine alınır o araba. 3bin masrafla diğeri gibi yaparsınız. hemde istediğiniz jantı alırsınız. arada 4000lira fark olur ama 70000km için bence değer.
http://www.sahibinden.com/kaza_degisen_boya_yok_orjinal-16WQQaXQQ13934828WQQpXQQdisplayitem

93000 km çok bence. Önce verdiğiniz linkteki arabayı tercih edin derim.
27bine alınır o araba. 3bin masrafla diğeri gibi yaparsınız. hemde istediğiniz jantı alırsınız. arada 4000lira fark olur ama 70000km için bence değer.

İkilemde kaldım o mu bu mu diye

Biri 2007 Model 18300 km'de Sade bir araç 27500 diyor
Diğeri 2005 Model 95000 km'de Full bir araç Ids Plus (Sport Tuşu Falan var)

2005 olan daha kesin değil zaten Arkadaşı Taşıt Kredisine Başvurmuş Çıkarsa o araba olmuyor çıkmazsa araçda sorunsuzsa olacak gibi Tek arka sol kapısı boyanmış buda ilerde satarken çok bir sorun olurmu bilmiyorum?

2007 Model olanı alsam ona Yağmur Sensörü Park sensörü ve Hız Sabitlemeyi sonradan taktırabiliyormuyum?

Bursa biraz uzak oluyor

Yoksa orda bir tane 2005 Cosmo Buldum hiç hatasız diyor 26000 Bırakacak gibide oraya kadar gidipte araç birde anlattığı gibi olmazsa geri Bursadan boş boş dönmek var. Adam aracı 02.02.2009'da üstüne almış Plakadan sorgulattım öyle çıkıyor o yüzden biraz içimde şüphe kaldı yerde uzak

Araç şu
http://www.sahibinden.com/lpg_li_og...l_satilik-44WQQaXQQ12554465WQQpXQQdisplayitem

Park sensörü ve hız sabitleyici takılabiliyor sonradan ama yağmur sensörü hakkında bilgim yok. Hız sabitleyici 150 liraya mal oluyor. Park sensörüde 100 lira.

yagmur sensoru takilabiliyor ama biraz tuzlu fiyati bildigim kadariyla

konuya birde ben el atayım. 2. el bir astra h hb arıyorsun. biraz iyi bir şey olsun istiyorsun sanırım.
öncelikle tavsiyem; enjoy ve essentia modellere hiç bakma.
--alıcaksan elegance veya cosmo al. aracın hız sabitleyici harici hiçbir parçasını sonradan taktırman güzel durmaz. zaten yağmur sensörü, kendiğinden yanan farlar(far sensörü) flan bunlaru unut diyebilirm. ne sen bunları yaptırmak için sonradan 3 bin tl civarı rakamlar verirsin nede hiçbir opel servisi uğraşmaz,

-- ikinci olay benzinli almaya niyetlisin. benzinli araçların en güzeli IDS PLUS PAKETli olanlarıdır. şasi orjinal alçaltılmış gelir. jantlar örümcek tipte(genelde) olur.sport tuşu, sürekli süspansiyon kontolü olur. ve en önemlisi sport modda araç tabiri caizze coşuyor.

-- astraların en kaliteli işçiliğe sahip olanları 2004 ve 2005 serileridir. her yönden kaliteyi hissedersin. tabi bunun yanında yıl 2009, 4-5 yaşında bir araç almış olcaksın eğer 2004-2005 serisi bakarsan. ama temiz birşey bulursan kaçırmadan al.

---km olayı en önemli noktalardan biri. eğer az km de ise hiç çekinmeden normal piyasasının üstüne 1500 tl civarı verebilirisn. az km deki araç her yönden yeni araç gibidir(yinede sahibine bağlı bir faktör)

sonuç olarak, sürekli takip et piyasayı, biraz sabret. ayrıca inanıyorsan satıcıya, çok küçük hasarlar geçirmiş araçlar alabilirsin. mesela ön çamurluk sürtmeden değişmiş olabilir, lokal boya olabilir. bunlar çok önemsiz şeyler gerçek kullanıcı için

dscf2289au6.jpg

Üstteki resimde cd çaların büyük yuvarlak çevirme düğmesinin hemen altında bulunan 4 yönlü gibi duran düğmeler nedir ne işe yarıyor sağında ve solunda da dikdörtgen şeklinde 2 düğme daha var o düğmelerin tam ortasındaki bu 2007 model Enjoy SP olanda yokta onun için sordum

kardes ikinci araba cok güzel ama km cok ne alirsan al ama km cok olan dan uzak dur sonucta nekadar km okadar eskime payi birde servis defterini incele yeni servisi nezaman dikat et bende 1.7 cdti sport 2005 var cok büyük bir sorun yasamadim

Arkadaşlar Bugün Arabayı Aldım
2007 Model
Astra H
Enjoy Spor Paket
18480 Km
Hiç Hatasız
Şimşek Gri
İçinin Sıfır Kokusu hala gitmemiş
26900 TL ' ye aldım kaporayı verdim kısmetse yarın satışını yapacaz
Garantisi Ağustos Ayında Bitiyor

2. Arabaya Baktırdım
Sol arka kapıda lokal boya var demişti sadece oydu

Serviste
Sol ön kapı bi darbe almış çekiçlenip macunlanmış ve camdan altı komple boyanmış + Arka kapı boyanmış dediler.
Lastikler bitik halde km 95000 'de olunca fiyat 26000 TL idi 2007 olan daha cazip geldi

Doğru karar ;) Aklın yolu birdir :) Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanın.

Geri