Astra H Hakkında Yardım edermisiniz???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myalciin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myalciin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
99 Vectra GT'yi Sattım şimdi Astra H bakıyorum 2006-2007-2008 gibi

Yalnız
Astra H'lerde hangisi iyi hangisi alınır hiç bilmiyorum sahibinden com a baktım bugün 5 arabaya gittim baktım hiç hatasız yazmışlar hepsinde mutlaka bişeyler çıktı.

Ben benzinli manuel vites arıyorum
Sizler hangisini tavsiye edersiniz tecrübelerinizden yaralanmak istedim.

Birazda kafam karıştı

Birine gittim astranın hangi modeli diyorum Twinport dedi
Birine gittim astranın hangi modeli diyorum Twinport Elegance dedi
Birine gittim astranın hangi modeli diyorum Enjoy dedi
Birine gittim astranın hangi modeli diyorum Twinport Enjoy dedi
Birine gittim astranın hangi modeli diyorum Twinport Enjoy Spor Paket dedi

Anladığım kadarıyla H kasanın hepsi Twinport ama modelleri var galiba Enjoy,Elegance, Cosmo gibi.

Sizce hangisi alınmalı hangisi alınmamalı.

Birde panaromik cam tavan geriye doğru yarısı falan açılıyormu yoksa sadece ön kısım az birşey yukarı kalkıp kalıyormu bugün baktığım Elegance modelinde vardı ama adam ben pek bilmiyorum dedi baya uğraştı sadece ön kısımdaki az birşey arka ucu yukarı kalkıp kalıyordu galiba açılmıyor dedi Galericiydi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Aynı soru için iki konu açtım diğerinin Konu Başlığına Sadece arkadaşlar yazmışım sorum yoktu o yüzden lütfen kusura bakmayın silemedim de

Twinport araçlar benzinlidir öncelikler
Enjoy (3 seriden biridir..)
Sport , Eleganece vb. seyler paketleridir..

Vectra GT den inmiş biri oldugunuzdan benim tavsiyem..
Astra H 2.0T olur.. standart cosmo zaten onlar full geliyor tr ye diye biliyorum :)

Cevabınız için teşekkür ederim

Bu sefer 1.6 Motor alacam GT'nin tadı kesinlikle olmayacaktır ama artık biraz yavaşlıyacağız ama o kadar da değil performanslı bir araba istiyorum.

GT'ye 3 sene bindim
öncesinde 2000 Model 1.6 Astra G HB CD vardı o güzeldi

Doğru cosmolar en fullu aslında aldın mı öyle alcan cam tavan komple açılıyor bıldıgım kadarıyla o galerıcı arkadaş bilmiyor anlaşılan :) bende twinport enjoy var gayet memnunum ;)

Hüseyin gerekli açıklamayı yapmış paketler hakkında. Ben size tavsiyem 1.6 cosmo. Pek bi farkı yok ama makyajlı kasa tercih edin. 2007 Şubattan sonra çıktı. Ön tampon, alt-üst panjur, stoplar değişik. Cam tavanı hiç bilmiyorum.

Aracın Cosmo olduğunu Sadece Döşemesinden mi anlayacağız yoksa başka belirgin özellikleride varmı galiba flaşörün yanında Spor tuşu varmış

sport tusu benımkınde de var bıldıgım kadarıyla triptonik viteslerde oluyor sport tusu manuellerde yok dıye bılıorum ama kesin bi bilgi değil bu ;) cosmolarda belirgin özellik olarka mercekli far var ön görünüş değişik panjur falan vs. cam tavan var katlanabilir ayna özelliği var benim bildiklerım bunlar

Teşekkür ederim
Aynalar katlanır derken elle mi yoksa otomatik mi katlanıyor

rica ederim..

otomatık katlanıyor

Geri