Merhabalar astra h aracıma n11 den fiberglass spoiler aldim . İş yerinde boyuyorum . Boyayinca gayet guzel gözüküyor ancak kuruyunca nokta nokta benekler oluyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan varsa cevaplarini bekliyorum. Teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3ünün de olmadığından eminim. Zimpara attım. Verniği kurumadan atamam zaten kuruyunca da nokta nokta oluyor. Ortamda toz da yok traktorleri boyuyoruz is yerinde . TeşekkürlerBence sebep bunlar olabilir
Hocam zimpara attiktan sonra ne yapacagim. Teşekkürlersıcak bir ortam yap astar üzeri boya onun üzerine vernik at.
Ertesi gün zımpara yap.
Bir de böyle dene.
Bu konuda boyayacağınız alanın pürüzsüz olması gerekiyor ve iyice tozunu almalısınız o şekilde boyamanız lazım boyadıysanız o benekler kalır ve atma yaparMerhabalar astra h aracıma n11 den fiberglass spoiler aldim . İş yerinde boyuyorum . Boyayinca gayet guzel gözüküyor ancak kuruyunca nokta nokta benekler oluyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan varsa cevaplarini bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam 2 kere boyadim benekler oldu sokturdum boyayi iki kere her seferinde zimpara atildi herhangi bi puruz kalmadigindan eminim . 3 cuyu dun attim bugun ucunda yine benekler cikmis . Anlamadigim macunladigim bolumlerde hic boyle bi beneklere rastlamadim . TeşekkürlerBu konuda boyayacağınız alanın pürüzsüz olması gerekiyor ve iyice tozunu almalısınız o şekilde boyamanız lazım boyadıysanız o benekler kalır ve atma yapar
Sulu zımpara yapacaksın hocam.Hocam zimpara attiktan sonra ne yapacagim. Teşekkürler
Teşekkürler hocam bizzat ben kendim traktor boyacisiyim. Traktör çapa fabrikasinda calisiyorum. Malzeme yapisindan galiba saticiyla konustum iade aliriz dedi. Teşekkürler tekrardan.Sulu zımpara yapacaksın hocam.
İnce zımpara ile çözebilirsin .
En son cilalayacaksın polisaj yada elle uygulama yapabilirsin.
Traktör boyaması yapan ustalardan da fikir al onlarda yardımcı olur illaki