Astra H elektronik sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hONoUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EWET ARKADAŞLAR BU SORUNU HERALDE İLK BAŞTA GÜNDEME BEN GETİRMİŞTİM VE yine yazın geldiğini anladım çünkü akşam havalar serin olana kadar arabadan ses çıkmıo cd çalar kendisini korumaya alıyormuş...Ben istemyorum kardeşim koruma fln alla alla

Valla bende ses kısılması gibi bir problem olmadı şimdiye kadar. Umrım bundan sonrada olmaz. Malum İzmir'de yaşıoruz ve hava her zmn sıcak. Hiç soğuduğu yok ki. Öyle birşey olursa hiç alışmaması lzm. Benim arabanın garantisi bitti yüzden cim'i değiştiremiorum. Acaba çok para tutarmıki???

olmustur.. veya sen hic cistak cistak gezmiyon..
karumdan iniyom tunaliya geldim acayimda cistak cistak gezeyim dedim..
anaaa oda nee sesi acilmiyoo..
oyle camlar acik ses kisik bi bicimde mecbur gezdim..
super bi aptal ozellik.. tebrik ediyom opeli

astra g :rolleyes: :rolleyes:

arkadaşlar büyütmeyin benimde başıma geldi 5 dakikalıl iş. CIM denilen bi parça var onu değişiriyorlar :)

cım değişince ses problemi ortadan kalkıyor mu?

cım değişince ses problemi ortadan kalkıyor mu?

ses kısma olayı problem değil. CD çalar ısınınca hasardan kaçınmak için belirili bir süre ses açamıyorsunuz. Klima açık kullanırsanız pek olmuyor, çünkü mantıklı aslında teyp ısınmıyor. Ben çok denedim.

Bu arada o CIM'de öyle 100-200 liralık bir parça değil. Bendede bir sorun vardı ama CIM'den değilmiş o zaman birkaç özel servise CIM fiyatı sormuştum 800 civarı konuşuyorlardı hep...

Son düzenleme:
800 liraysa kalsın valla. korna çalmasa da olur kumandalar çalışmasada olur. 800 lira ona verilmez. Onun yerine Almanya opele şikayet ederim. Daha mantıklı olur belki tekrar garanti kapsamına alırlar. Gerçi bende şu anda bi problem yok. Far sensörünü çalıştırmadıkça hepsi gayet güzel çalışıyor. umarım değiştirmeye gerek kalmaz.

Benzer sorunlar zamanında bende de meydana gelmişti. Nedeni CIM di ve garantiden değiştirilip sorun halledilmişti.

ses çıkmaması dışında hiçbir kusur yok şükür....

korna

aynı sorun bendede var servise gitcem usta soket gevşemiştir diyo ilk etapta yoksa cimdrndir dedi

Geri