Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cim ne demek bilen var mı? Çok şükür benim arabamda basit bir cd arızası diışında bir şey olmadı ben memnunum ama tercih etme hakkım olsaydı Volkswagen tercih ederdim...
1.3 motora gelince şehir içinde yeterli, yokuşlarda can sıkıyor. 6 iler vites durmadan vites değiştirmeyi gerektiriyor. Özellikle yokuşlar 2'ydi, hadi biraz toparladı 3'e alayım... yok yemedi tekrar 2'ye tarzı hareketler olmuyor değil. 1750 barajı çok kritik, geçene kadar akla karayı seçersin arkadan sellektör ve korna yersin sonra geçtin mi, aynen uzar gidersin... arkadaki sana yetişdiğinde sen gene 1750 bekliyor olursun fln
Yaw bir araba bukadar güzel anlatılır Aynen katılıyorum görüşlerine, astra 1.3 kullanıpta bu duyguları yaşamamış yoktur heralde..
Herşeye rağmen bende başa dönsem yine astra alırım, ama param varsa BMW 1 kaçmaz yada Audi A3...
Benim dreksiyo tuşları (tuşlar + korna) çalışmıyordu, cim'i değiştirdiler. Direksiyon kontrol sistemi filan heralde, ama değişimden sonra yedek anahtarıda tanıtmamız gerekiyor filan dediler, beyine kadar giden bi olay var ama tam nedir bilmiyorum. Varsa bilen neymiş şu cim bizde öğrenelim...
2 senedir 1.7 cdti astra kullanıyorum cim sorunu bende de çıktı ama programlama ile giderildi değişime gerek kalmadı.
br müşterimizde cor.c 1.7 dti var birde astra g si vardı astra yerine auris aldı ama eşiyle aralarında corsayı kim kullanacak kavgası yaşandığını söylüyor. çok pişman olmuş