Astra H dizel aracı olanlar

kamil akdeniz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ikinci el astra h almayı düşünüyorum. Bu araç sizce nasıl tavsiye ediyormusunuz. Çok arıza verirmi? Genelde bir problemle karşılaştınızmı? hangi model hangi tip tavsiye edersiniz? Fiyatlar nerelerde yeni alan varmı? Şimdiden yakın ilginize teşekkürler.:) :) :)

aralığın 15'den sonra gel sana astra cdti'yi vereyim

Ben 2006 model enjoy spor paket kullanıyorum... motor performansı yeterli ekonomik bir araç... cim denen bi parçası var çok arıza çıkardı, Egr arızası, marş motoru derken çıldırabilirsin... ben çoğu problemini hallettim ama çok başım ağrıdı... Bide yazın sıcağında şehir içi trafikte klimayı açınca arabayı kullanmak çok büyük bir eziyet...

Şu anda araba alcak olsam opel mopel almazdım giderdim toyota veya başka bir japon arabası bakardım...

forumda bu konuyla ilgili istediğin kadar bilgi var... biraz araştır...

toyota al sakın yanasma opelın yanına... tekrar soyluyorum opel astra dizele yanasma... hatta ben sana uygun olursa satabılırım yanı... gıt aurıs dızel full al bak keyfıne...

Araba, performansı dışında çok güzel. Ekonomi istiyorsan ve illaki opel alıcam diyorsan corsayı tavsiye ederim. Ben arabamı ikinci el olarak aldım (2006 Haziran çıkışlı) ve altı aydır cim mödülü haricinde bir problem çıkarmadı, onu da garantiden değiştirdiler.
Bugün araba alsaydım fellatore'nin dediği gibi toyota'yada bir bakardım.

ben sana tecrübemle şunu söyleyebilirim kesinlikle wolswagen grubuna bak.

2007 astra cdti kullanıyorum 7000 km de araç.

Araçta tıkırtı sesleri, far buhulanması v.s gibi sorunlar çıktı bugüne kadar, hepsi de garantiden çözüldü. Eğer bnm gibi titiz bir adamsan, servise gidip gelmeye üşenmiyorsan alabilirsin.

Auris , VW gibi alternatifler var daha da sağlamlar doğru, ama kabul edelim Astra'nın estetiği, iç mekan kalitesi hiç birinde yok.

Yani özetle, garanti dahilinde olduğu sürece Opel alınır, garantiden çıkmış Opel'e ben patlamaya hazır el bombası olarak bakarım.

1.3 motora gelince şehir içinde yeterli, yokuşlarda can sıkıyor. 6 iler vites durmadan vites değiştirmeyi gerektiriyor. Özellikle yokuşlar 2'ydi, hadi biraz toparladı 3'e alayım... yok yemedi tekrar 2'ye tarzı hareketler olmuyor değil. 1750 barajı çok kritik, geçene kadar akla karayı seçersin arkadan sellektör ve korna yersin sonra geçtin mi, aynen uzar gidersin... arkadaki sana yetişdiğinde sen gene 1750 bekliyor olursun fln :)

Ben gene alırmıyım, alırım.

ya astra 1.3 cdti ne yaptınız arkadaşlar ben 2007 model 3 aydır kullanıyorum,araba manyak bir şey ya,dizayni,kalitesi vs süper,ezgene arkadaşım var forumdan ulaşabilirsin o aracını satıyordu sorabilirsin

arkadaşlar çok teşekkür ederim görüşleriniz için şu andan itibaren kesin olarak vazgeçtim. iyiki varsınız.:) :) :) :) :)

Yani bende Opel'i tavsiye eden arkadaşlara katılmadan yapamayacağım, diğer arkadaşlar biraz daha zorlasa toplanıp opelleri yakacaklar, bende alalı 4 ay oldu, ne bir problem ne de başka bişi, çalıştırıyorum gidiyor :) astranın yıllık satış rakamını bilmiyorum ama bu rakama göre arkadaşların şikayetlerini kıyaslarsak sanırım haksızlık edildiği ortaya çıkar, estetik olarak bence tek rakibi bmw1 ler...

Geri