Astra H devir kesiciyi kaldırmak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximize
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim h larda 7000 devire gelince kesici var sabit kalıyor ibre dın dın limitör sesi yok benzinliden bahsediyorum onu kalıdrmadın bi yolu varmıdır onu tartışıyoruz.Filitre fazla hava çektiğinden dolayı fazla yakar aynen.

arkadaslar bısı sorucam konuda oldugu ıcın.
hava fıltresının fazla benzın yaktıgını soyluyorlar dogru mu?
adnan guclu sen suan kullanıyormussun. bılgılendırırsen sevınırım

Teknık olarak hava filtresi yakıtı fark edilir derecede etkilemiyo ama normalde arabanı kullanırken 3000 devirde vites değiştiriyosan filtreden sonra 4000 4500 e kadar uzatmaya başlıyosun vites geçişlerini tahrik edici sesten dolayı;) bir süre sonra alışkanlık oluyo zaten doğal olarakta ortalamada 10L nin altını göremiyosun...

imzamda yoktu panjur satışı için resim koymustuk o araçta satılık.

imzamda yoktu panjur satışı için resim koymustuk o araçta satılık.

hmm benım ıs yerının orda o aracta o yuzden dıkkatımı cektı. jantları begenıyorum. o janttan ıstıyorumda 18 fazla gelıcek benım arabaya yanı arastırdım fazla yakıt ve aracta zorlama olacagını soyledıler. o yuzden 17 ıstıyorumda warmı bılmıyorum

Onur abi sanmıyorum ama..
yukarıda yazdım devir kesicinin sesi araçtan araca değişiyor..
chip ile limitör iptali oluyor ama yine o dın dın sesini alamazsınız.
kesici iptal olunca çevirebildiği kadar devir çevirecek oda motora zarar:(

Teknık olarak hava filtresi yakıtı fark edilir derecede etkilemiyo ama normalde arabanı kullanırken 3000 devirde vites değiştiriyosan filtreden sonra 4000 4500 e kadar uzatmaya başlıyosun vites geçişlerini tahrik edici sesten dolayı;) bir süre sonra alışkanlık oluyo zaten doğal olarakta ortalamada 10L nin altını göremiyosun...

adnan senın on panjurun oldugu yerı orjınal tamponumu boyattın

Onur abi sanmıyorum ama..
yukarıda yazdım devir kesicinin sesi araçtan araca değişiyor..
chip ile limitör iptali oluyor ama yine o dın dın sesini alamazsınız.
kesici iptal olunca çevirebildiği kadar devir çevirecek oda motora zarar:(

haklısın belli bir devirde limitöre girmezse o daha kötü servista tanıdıklarım var onlara sorayım en iyisi

adnan senın on panjurun oldugu yerı orjınal tamponumu boyattın

imzamdakini photoshopta yaptım tamamen ama o işlemin aynısını kaplama olarak yapabiliyolar boyatmaya gerek kalmadan.yaptırmak istersen sana özelden internet sitesinin ismini atarım incelersin.Ben yaptırmayı dusunuyorum ama şimdi yagmur camur oldugu ıcın yaza erteldım.

konu çok eski ama net bi cvp gelmemiş bilgisi olan varmı

Geri