astra h bunlar nedir arkadaşlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceberTR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı yeni aldım sayılır.. bugun motoru ıncelerken 2 adet bağlantı soketı gordum acaba bunların ne oldugnu bılen varmı =? boşta duruyor öyle takacak yerde bulamadım..

j4M2zn.jpg
6ZB2oN.jpg

İlk resim sanki egr valfi soketi

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk resim sanki egr valfi soketi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Araçlarımızın üst versiyonlarında yada başka ülkeler için üretildiklerinde donanımları değişiyor.Opel tüm donanım için bağlantı ve soketleri araçlarında hazırlıyor fakat donanımları takmıyor.O soketler bu donanımlara ait.Üst resimdeki hava kütle sensörü soketiydi sanırım.Havanın temiz olup olmadığını ölçen ve iklim kontrollü klimada iç dış sirkülasyonu ayarlayan sensör için.
Alttaki resimdekini çözemedim.Ama egr falan değil.

alt resimdeki soket bendede boş duruyor, motoru aydınlatmak için lamba soketi fakan olabilirmi ? :)

nyse önemli bişey degıl heralde teşkkürler cvp veren arkadaslara..

Arıza lamban yanmıyorsa bu kadar sorun etme kardeşim arabayı uğraşınca problem çıkıyor.bende aldığımda kurcalamıştım ama artık bıraktım.motor teyip radyo çalışıyorsa problem yok yolda kalana dek devam [emoji1] bi de her yıkamada yağa suya bakarım benzin depom hep dolu olur(benzin pompası mı yanıyormuş neymiş)

Alttaki alarm içindi sanırım. Alarm aktifken kaput açılılınca alarm ötüyor.

valla dogru dıyosun calısıyorsa yola devam.. alarm konusuna gelınce oyle olsa bıle takacak yer bulamadım :)

Geri