Arkadaşlar daha önce de yazdım. Sorunumu bulan bi ustayla karşılaşmadım.3 memleket 3 yetkiliservis belki 10 dan fazla özel servis hiçbiri bulamadı.Araç çekişden düştü.Düz yolda bile 120 zor görüyor.Rampada 2. 3. vitese düşüyor.Yokuş aşağı 160 170 basıyor.Rampaya gelince araç bayılıyor ve 2.3. vitese kadar düşüyor ve gaz yemiyor. Sıcak soğuk benzin lpg farketmiyor.Baskı balata sağlam. bujiler değişti.Ateşleme bobini değişti.Benzin pompaı değişti .Egr sağlam .Katalizor sağlam .Egzoz tıkalı değil. Radyatör soğutma suyu sensörü değişti. O2 senseru kontrol edildi.Gaz kelebeği boğaz kelebeği temiz Enjektörler ve siboplar endoskopi yapıldı sağlam. 2 ay benzinde bindim Würt marka katkı koydum carbon clen yaptırdım trıger değiştim 45000 de şimdi 60000 oldu.Tartarini sıralısistem mevcut.sadece hava debimetresikaldı onunda fişini çıkarıp denedim aynı Geriye bence 2 şey kaldı debimetre ile üst kapak sökülüp kurum temizliği yapmak.
Haydi bakalım ustalar yorumlarınızı bekliyorum değilse kafayı yiyecem. Sorunumu bulan ustaya memleketimin özel hediyelerinden hazırlar kargolarım.Herkese iyi forumlar.
Haydi bakalım ustalar yorumlarınızı bekliyorum değilse kafayı yiyecem. Sorunumu bulan ustaya memleketimin özel hediyelerinden hazırlar kargolarım.Herkese iyi forumlar.