Astra H Astra Classic olarak satılacak !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence malzeme kalitesi ve opsiyonlarda müthiş bir düşüş olacak. Şimdi bile yeni Astra H Enjoy Sedan alan arkadaşlara yol bilgisayarı ekranı Essentia serisindeki en düşük ekran olarak geliyor.

Essentia modelini classic olarak verecekler piyasaya, opsiyonları da epey bir azaltacaklar...

:good::good:

Bence malzeme kalitesi ve opsiyonlarda müthiş bir düşüş olacak. Şimdi bile yeni Astra H Enjoy Sedan alan arkadaşlara yol bilgisayarı ekranı Essentia serisindeki en düşük ekran olarak geliyor.

Essentia modelini classic olarak verecekler piyasaya, opsiyonları da epey bir azaltacaklar...

Her zamanki gibi yani abi. Zaten geçmişten geleceğe kalite düşüyor. Sizin makyajlılardaki kabin kalitesi,Malzemeler falan makyajsızların yanından geçemez maalesef. :(

bildiğim kadarıyla sedanda yeni sedan çıkana kadar bir classic olayı olmayacak sedan astra sedan olarak satılacak hb de astra classic olarak satılacak. ama emin değilim tabi hep birlikte göreceğiz. Bildiğim kadarıyla yeni sedan 2012 de gelecek

Bildiğim kadarıyla sadece sedan satısı olacak ve classıc dıye pıyasaya surecekler.

Şimdiden kalıte ve aksesuarda dususler basladı belki farketmıssınızdır bazı astralarda kapı cıtaları yok ve aracın dıs aynaları farklı.

www.opel.at den yeni astraya bakip nekadar fiyat cikacagini görebilirsiniz ama tabiki avusturya fiyati

Astra 38-40Bİn TL gibi olcak başlangıç fiyatı
Classic olarakda opel 2004 yılında biten G kasayı o kadar adet satmışsa bunda anormal olan bşy yok bence

Astra 38-40Bİn TL gibi olcak başlangıç fiyatı
Classic olarakda opel 2004 yılında biten G kasayı o kadar adet satmışsa bunda anormal olan bşy yok bence

Bence G'den daha fazla satacak H Classic.

yeni kasa astra sedan ne zaman çıkacak?kesin bilgisi olan var mı

yeni kasa astra sedan ne zaman çıkacak?kesin bilgisi olan var mı
arkadaşım genelde 5 senelik bir ara ile kasa yenileniyor astra sedanda 2007 de yenilenmişti sanırım 2012 yada 2011 sonu diye düşünüyorum ama konu hakkında benden daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar açıklama getirirse daha iyi olur.

erenilter

bende çeşitli sitelerde 2012 diye duydum hatta yeni kasa astra sedan ın resmini bile görmüştüm bundan yaklaşık 7-8 ay önce ve muhteşemdi ama şimdi o yeni astra sedan ın resmlerini bir türlü bulamıyorum. çizim olma ihtimalide fotoshopla yaratılmış bir arabasa olabilir benim gördüğüm iddaa etmiyorum ama hatırladığım kafdarıyla gerçek görüntüydü ve hayran kalmıştım yeni astra sedan' a.

Geri