Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eksantrik kayış milinin olduğu yerden uğultu gibi ses geliyor. sanayide usta çok yüksek fiyat verince yaptıramadım. yorumlarınızı alabilirmiyim. öneriniz varsa memnun olurum. bir süre böyle binmemde sakınca var mı.
eksantrik kayış milinin olduğu yerden uğultu gibi ses geliyor. sanayide usta çok yüksek fiyat verince yaptıramadım. yorumlarınızı alabilirmiyim. öneriniz varsa memnun olurum. bir süre böyle binmemde sakınca var mı.
egzantrik işi ihmale gelmez. Baska ustaya gösterip biran önce problem giderilmeli. aracınız da zincir varsa değişim 800 tl civarında. ustanın zincir için bu fiyat civarında fiyat verdiyse fiyat normal
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2012 model astralarda kronik bir sıkıntı. Ekzantrik dişlileri hatalı. Böyle binmeye devam etmek sıkıntı yaratmaz. Ben 20 bin km dir böyle biniyorum. Dişli fiyatı orjinal çifti 700 yan sanayi 550 tl. 200 tl de işçilik var.