Astra H 1,3 CDTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miralay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de varım (bugün olacağım diyelim).

Bu saatte sormam saçma ama (plaka çıkıyor veya çıktı artık) kafama takıldı sorayım. Astra hb 1.3 cdti enjoy easytronic araç aldım. safir siyah renk, standart enjoy özelliklerine (katalogdakilere) ilave digital klima, tüm sensörler, cruise cont. var. konfor paketi var yani... 39.250 ye aldım ama fiyat iyi mi kötü mü anlayamadım.

selamlar....ben de varım...

Selamlar, müsaadenizle sedan aracımla ben de geldim :D:D:D

Ben de varım (bugün olacağım diyelim).

Bu saatte sormam saçma ama (plaka çıkıyor veya çıktı artık) kafama takıldı sorayım. Astra hb 1.3 cdti enjoy easytronic araç aldım. safir siyah renk, standart enjoy özelliklerine (katalogdakilere) ilave digital klima, tüm sensörler, cruise cont. var. konfor paketi var yani... 39.250 ye aldım ama fiyat iyi mi kötü mü anlayamadım.

üstadım hayırlı olsun, kazasız cezasız binesin.

Ben geçen cuma günü beyaz renk sedan enjoy plus aldım. far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü, karartmalı dikiz aynası, cp-mp3 çalar, sis farı vs vs. Bir tek digital klima ve hız sabitleyici yok. 38.000 verdim, 180 liraya da hız sabitleyici taktırdım. Senin araç hatchback ise fiyat easytronic vitesle makul geldi bana, sedansa zaten bırak ben dertleneyim :D

Aracımı dün teslim almakla ben de buradayım...

bende varım...

Yalnız grup nerde ben göremedim:D Ayrıca araçlarını yeni alan arkadaşlarada hayırlı olsun demek istiyorum:)

astra h topluluğu çoğalıyor :)

benide sayın :)

Motor ve Manuel şanzıman aynı Şasi ve karoser farklı olarak bende diyorum :D:D:D

Geri