Selam arkadaslar aranizda yeniyim ve bu aralar yeni bir astra gtc 1.6 115bp otomatik vites bir araba almayi dusunuyorum..
bugun ankaradaki opal bayisine gidip fiyat falan sordum aklıma takılan birkac soru var cevaplarsanız sevinirim.
almak istedigim arabanin ozellikleri:
Astra GTC 1.6i (115 hp)........45.270 ytl
Xenon paketi......................1.851 ytl
Easytronic vites..................2.570 ytl
Metalik Renk.......................806 ytl
toplamda 50.497 ytl yapıyor..simdi birinci sorum ankarada en iyi indirimi hangi bayii yapar ve yaklasik kac ytl indirim alırım?
ikincisi ise opalda inceledigim 1.6 turbo (180hp) GTC de arabada opc line paket vardi fakat opsiyon listesine baktigimda GTC icin opc line paket fiyatı yazmiyor..GTC ler icin opc line paketine neler dahil ve fiyatı ne kadar bilen varsa soylerse sevinirim..
bugun ankaradaki opal bayisine gidip fiyat falan sordum aklıma takılan birkac soru var cevaplarsanız sevinirim.
almak istedigim arabanin ozellikleri:
Astra GTC 1.6i (115 hp)........45.270 ytl
Xenon paketi......................1.851 ytl
Easytronic vites..................2.570 ytl
Metalik Renk.......................806 ytl
toplamda 50.497 ytl yapıyor..simdi birinci sorum ankarada en iyi indirimi hangi bayii yapar ve yaklasik kac ytl indirim alırım?
ikincisi ise opalda inceledigim 1.6 turbo (180hp) GTC de arabada opc line paket vardi fakat opsiyon listesine baktigimda GTC icin opc line paket fiyatı yazmiyor..GTC ler icin opc line paketine neler dahil ve fiyatı ne kadar bilen varsa soylerse sevinirim..