• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra Gsi kullanıcılarıdan yardım bekliyorum...Astra Gsi nedir,ne değildir?Alınır mı?

SFİ al bncede bnmde gözüm sfilara kayıyo bu günlerde ;)

git 94 al.. Kendine özgün body'si ile daha albenili ve daha çok tercih edilendir ;)

Eski ve elektronik donanı çok fazla olan bi araÇ BENCE. Motordunda 50 tane sensör var...Çok çok çok temizi olacak ki binesin hatta o da kurtarmaz çünkü yaşı var..metal yorgunu..Hele hele 96 filan sakın alma..kasası çok sade..4 kapılı gl den tek farkı 2 kapılı olması..Güzelleştirmeye çalışşsan yok bady, jant cart curt derken dünya para..ee 94 alsan onunda yaşı var 2 sene fazla..En iyisi vazgeç..iki gazlıcam diye..Ben bir gsi sahibi olarak bunları söylüyorum.

Deniz amma baymışın arabadan :)

O paralara ne önerirsin peki aynı donanımda, aynı performansta... Onu da söyle bari GSI alma diyorsan...

Kimse üstüne alınmasın, ama ne kadar çok kişiye sorarsan o kadar kafan karışır. Sen vericeksin parasını, sen kullanacaksın, sen ver kararını...

coldekiadam' Alıntı:
Eski ve elektronik donanı çok fazla olan bi araÇ BENCE. Motordunda 50 tane sensör var...Çok çok çok temizi olacak ki binesin hatta o da kurtarmaz çünkü yaşı var..metal yorgunu..Hele hele 96 filan sakın alma..kasası çok sade..4 kapılı gl den tek farkı 2 kapılı olması..Güzelleştirmeye çalışşsan yok bady, jant cart curt derken dünya para..ee 94 alsan onunda yaşı var 2 sene fazla..En iyisi vazgeç..iki gazlıcam diye..Ben bir gsi sahibi olarak bunları söylüyorum.

Hoppp Dedik Çöl Adamı

coldekiadam' Alıntı:

abi senin arabanın satılık ilanıyla ilgileniyordum vazcaydım:):D:)

Gsi'ı ben sana nasıl anlatıyım ki? Tatmak lazım. ;)

hyr başka bi alternatif warmı ki bu fiyata:D

Geri