Astra Gde kumandadan camları kapatmak için (öneri)

evet arkadaşlar 2 gün boyunca arabayı hiç çalıştırmadım ve bol miktarda cmları açıp kapadım ki bakalım sorun yaşayacakmıyım diye akü boşalması gibi bir durum olmadı ben sistemden memnunum yaptırmak isteyenler gönül rahatlığı ile yaptırabilir.

erenilter

7 yildir sorunsuz kullaniyorum :) günül rahatli ile yaptirabilir herkes..

Söyle bir durumda var aku bosalması ile ilgili.. Zaten cam kapanıp yerıne oturduktan sonra motor bunu algılayıp otomatik olarak akımı kesiyor. Elimizi içeriden kapatma tusuna basılı tuttugumuzda (Cam kapalı iken) Tık-tık diye bir ses gelir yanı motor veya herhangi bir sensor o kadar teknık bilgim yok zaten camın kapalı oldugunu algılayıp akımı keser. Oyuzden 15 liralık işlemde de akunun boşalması imkansız.

hocam bunu anlatmaya çalisiyorum günlerdir :)
saolasin

Bey'ler Ben Bugun 1o Lira'ya Yaptirdim..

Elektronikçiye Uğradım Bugun Ses Sistemi Felan Yapiyolar Normal'de Sordum Yapiyoruz Dedi

Cıkardi Bi Diyot Getirdi Sol Ön Kapıyı Açtı Ve Ön Kaputu Açtığımız Yerin Ordan Bi Plastik Cıkardı Kabloları Denedi Var Araya Bağladı Onu Şimdi gerçekten Çok Güzel Oldu Mükemmel Bişey Yani Haz Alıyo İnsan Hergün Kullanıyorum Arabamı 2 gün yatırıp deneyemicem ama ilerde böyle bi durum oldugunda yazarım burdan akü boşalması gibi felan..zaten akümde sorun var :D

Söyle bir durumda var aku bosalması ile ilgili.. Zaten cam kapanıp yerıne oturduktan sonra motor bunu algılayıp otomatik olarak akımı kesiyor. Elimizi içeriden kapatma tusuna basılı tuttugumuzda (Cam kapalı iken) Tık-tık diye bir ses gelir yanı motor veya herhangi bir sensor o kadar teknık bilgim yok zaten camın kapalı oldugunu algılayıp akımı keser. Oyuzden 15 liralık işlemde de akunun boşalması imkansız.

Kesinlikle katılıyorum, benim aracın camlar kumanda ile ile kapanmıyor, ama araba çalışırken çamları kapatmaya basıyorum ve stop edip anahtarı çıkardığımda camlar hala kapanıyor. cam motoru sizin dediğiniz gibi elektriği otomatik kesiyor. ben de aynı fikirdeyim aküyü bitirebilceğini düşünmüyorum...

ya akü boşalsa benim 100lerce akü almam gerekirdi :) bazen oyle bi oluyoki. 30 dk içinde 5 10 kere aracı kitliyorum. habire in çık yapmam gerkeiyo bazen. ama taş gib ivalla :)

bizim 2000 astra g de var ister kumandadan ister anahtarla kapılar kilitlendiğinde hepsi otomatikman kalkıyo

Izmıt sanayide butun yaz dewamlı böle aa sunu yapsak nası olur diyip antika işlerle ugrastgmz için bılıyorum yanı. İstenırse farlar bile acılıp kapana biliyo kumanda dan hayal gucu geniş olsun yeterki :D

farlar nasıl oluyo bilgi verir misin

elektrıkcınıze söyleyin araya röle baglatın problem kalmıcak ;)

Geri