astra g yürümüyoo..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cgty_41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam pilotajda etki eder etmesinede 3-4 boy fark olmaz aynı araçlar sonuçta..

tamam pilotajda etki eder etmesinede 3-4 boy fark olmaz aynı araçlar sonuçta..
dedıgım gıbı cagatay sana enjeksıyon corbon clean yaptır enme manıfoldu kurum temızleme ve bogaz kelebegını sokulup temızlenmesı 4 tırnaklı boshc bujı katalıtık konvektörede baktır ve debrıajın bıtıkse oda aracı zorlar

dedıgım gıbı cagatay sana enjeksıyon corbon clean yaptır enme manıfoldu kurum temızleme ve bogaz kelebegını sokulup temızlenmesı 4 tırnaklı boshc bujı katalıtık konvektörede baktır ve debrıajın bıtıkse oda aracı zorlar

debriyaj bitik olsa devir saati kalkar ama hız artmaz. devir saatinin yavaş ilerlediğinden bahsetmiş ilk msjında
daha belirgin şeyler yazılsa sağlıklı bir yorum yapılır.
yoksa bujiden pompaya egzostan senteye kuruma sayılabilir burdan ihtimal çok :s

debriyaj bitik olsa devir saati kalkar ama hız artmaz. devir saatinin yavaş ilerlediğinden bahsetmiş ilk msjında
daha belirgin şeyler yazılsa sağlıklı bir yorum yapılır.
yoksa bujiden pompaya egzostan senteye kuruma sayılabilir burdan ihtimal çok :s
dedıgın gıbı ıhtımal cok en guzelı tanıdık özel servıse gıdıp göstermek

işte tanıdık özel servis olmadıgı için :)

Benimde aklıma kurum olayı geldi

motor cekisinde düsüs sebeplerinin basinda benzin pomasinin yeterince pompalayamasi basda gelir..ardindan yakit basinci ölcülür...düsüklük varmi diye,
basinc hortumlarina bakilir kacaklik ile ilgili,
kelebek potansiometre kontrol edilir...potansiometre vullgaz posisyonuna geliyormu diye bakilir ayni anda gazpedali modülüne bakilir...
gecmis olsun..bunlar kontrol edilmeli...

dediklerinize baktırıcam..

Merhaba arkadaşlar.Aracım 04 model astra enjoy ecotec motor..AYnı forumdan kamer arkadaşımla kalktık ve bana en az 3-4 boy fark attı geçen gün yine bi leonla kalktım aynısını oda yaptı benım arabanın sorunu ne bir türlü çözemedim..Sizce neden yapıyor bunu ? Devir saati çok yavaş işliyor :s

birkez de arkadaşınızla araçları değişip kalkın..

yine fark yerseniz en azından sorunun nerde olduğu kesinleşir:D

Geri