astra g yürümüyoo..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cgty_41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cgty_41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.Aracım 04 model astra enjoy ecotec motor..AYnı forumdan kamer arkadaşımla kalktık ve bana en az 3-4 boy fark attı geçen gün yine bi leonla kalktım aynısını oda yaptı benım arabanın sorunu ne bir türlü çözemedim..Sizce neden yapıyor bunu ? Devir saati çok yavaş işliyor :s

hava filtresi takılı ayrıca aracda acık hava filtresi onunda bi etkisi olur diyorum ben sıcak hava cekme yönünden baska yorumu olanlar varsa belirtsin lütfen.

araç dizelmi benzinlimi?

1.6 16v benzinli

benim aracın aynısından var.Km yi yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim lakin yinede gitmemesinin en önemli sebeplerini sıralayayım.Öncelikle Katalizör olabilir eğer içi dolmuşsa aynen dediğin gibi araba gitmez en önemli 2. etken ise debriyaj balatası eğer oda eskimişsa fazla kaçırıyordur yine dediğin gibi araba hem hantallaşır hemde fazla yakmaya başlar.Eğer bu dediklerimde problem yoksa Leona fark atman lazım rahatlıkla

86 binde arabam..debryajda bir sorun olcagını sanmıyorum bakımları yapılalı çok olmadı..ama o zımbırtı değişti mi bilmiyorum..

motor kurum bağlamış olabilir ondanda yapar. fazla hız yapamazsın araç hantallaşır eskisinden brz daha sesli çalışır.

bu modelde bu km de araba kuru baglar mı ? hiç anlamam motor işinden..katalizör temizletme felan hiç anlamam bu işlerden .s

kurum bağlaması km ye bağlı değil elbette çoğu araç kurum bağlar devirsiz kullanım, kalitesiz yakıt vs bunun daha erken olmasını sağlayan bir kaç unsurdur.geçen yaz benimde basıma geldi altımdan kayan araç gitmemeye daha sesli çalışmaya daha ağır kalkmaya başladı motoru temizlettikten sonra düzeldi.

arabaları değiştirip deneseydiniz birde pilotajda etki eder sonuca;)

Geri