Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaş astra g arabama 17'' ofsetli jant arıyorum çok baktım ama bi türlü içime sinmedi, bana tavsiye edeceğiniz model varsa resimli gönderirmisiniz ?
işte olay budur beyaz bir astranın üzerinde gördüm hayran oldum tek kötü tarafı bunları takınca ön diskler küçücük kalıyo bu arada Gri astranın üzerinde nasıl durur bilemem şöyle bi ilan var ilan sahibinden büyük foto istersen gri astranın üzerinde görmüş olursun ama benim mavinin üsrinde mükemmel durur kesinlikle http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4137626
benim ofsetliler hoşuma gitmiyor ancak mustang gibi hayvani duran bi araç olması lazım ki ofsetli jant gitsin astra G de çizgilerinden dolayı çok zarif kibar duran bir araç o yüzden yine zarif ve kibar bi jant lazım diye düşünüyorum
bence alınan jantın ofset derecesine bağlı. MEsela Muhammet'in imzasındaki aracın, ofseti piyasada kullanılan araçlardakinden daha yüksektir. Ama yakışıyor. Tabiki çok yüksek değerler olursa güzel durmaz.