Astra G Yangın Tüpü Montajı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erciyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erciyes

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
6 May 2009
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Arkadaşlar bir kaç ay önce yangın tüpü aldım ama bir yere sabitleyemedim aracın bagajında LPG tanlkının yanında sıkıştırdım öyle duruyor, montaj için plastik aparatı var ama bagajın neresine ne şekilde monte edebilirim bilemiyorum fikri olan varsa yorumları bekliyorum.
 
bak hemşerim. ayakkabıcıya veya ayakkabı malzemecisine git, onların kullandığı cırt cırt var al ondan, kalın zaten, yangın tüpünün plastiğini (arka, alt) onunla kapla.cırt cırtın bir tarafı sana lazım. kaplama işini yangın tüpünün plastiğini belli yerlerden delip telle veya iple yapabilirsin. sonra istediğin yere yapıştır töbe çıkmaz. ben bagajda soldaki çıkıntıya koydum taş gibi duruyor.
 
bagajda sol tarafta lastik varya ilkyardım çantası için onla tuttur,ecza çantasınıda küçük al o plastiğin içine koy. altta ilkyardım çantası, üstte yangın tüpü ben öyle yaptım. delme bi tarafları yazık arabaya
 
çok yaratıcı valla hepinizi tebrik ediyorum ve bende aynen sizin taktiği uyguluyorum
 
Geri
Üst