AStra g Vites

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar
yenı ehlıyet alan annem dun aksam aracı 50km giderken nasıl becerdıyse 1 vıtese aldı ve arabanın canına okudu.ya şimdi benım anlayamadıgım 10 km hızla bıle gıderken 1 vitese gecmemek için direnen araba nasıl olduda 50 km hızla gıderken 1 vıtese gectı.
2 sorum.birde olaydan sonra aracın vıtes gecıslerı cok guzel oldu yumusacık.sizce annem aracın sanzumanında nelere zarar vermıstırde vitesler boyle yumusacık oldu

Arabalar kadınlardan tırsar. Eşim arabaya binince korkudan aracın gidişi bile değişiyor valla.:kop:

Çok fazla hasar oluşmadığı belli. Can yakacak hasar oluşsaydı araç belli ederdi.

savas abi valla bende buna ınanmaya basladım artık.gecen 10 km falan var yok arac 1.vitese takacam oyle pis bir yerde kaldım ama geçmiyor 2 ye aldım kafa sallaya sallaya gittik :D

zaten ben, bayandan satılık temiz araba ilanını görünce :kop::kop::kop::kop: kimbilir başından ne ilginç şeyler geçmiştir.

zaten ben, bayandan satılık temiz araba ilanını görünce :kop::kop::kop::kop: kimbilir başından ne ilginç şeyler geçmiştir.
Oooo anlatmakla bitmez. Arabalar bazen isyan bile ediyorlar. Hemen aklıma gelenlerden biri. (Ankara'dayken) Bir gece arkadaşlardan eve döneceğiz. Akşam da bir kadeh rakı içmiştim. Ev zaten yakın, gırgır olsun diye alkol aldım sen kullan deyip arabayı eşime verdim. Kendileri manuel vites özürlü olduğu için ben söylüyorum eşim vites değiştiriyor. O zamanlar flah arabamız vardı. Karışıyorum diye eşim söyleniyor. Ben de karışmadım. Işıkta kalkış yapacak (Allahtan yol hafif yokuş aşağı) vites sırası 1-3-5 :kop: olarak yola devam ediyor. Tekrar ışıklarda durduk bu sefer yolun eğimi ters. 1. vitesle kalktı biraz ilerledi 3 vites. Araç titremeye başladı " ne oluyor bu arabaya " diye söyleniyor. Ben " hava soğuk onun için araba titriyor" dedim. Biraz gitti vites 5. Araç az gitti stop etti. Yer değişip eve geldik. Surat beş karış. Gün geldi araç değişti, gene olmayınca ona otomatik vitesli bir araç aldık . Şimdi arabam da rahat eşimde.

Ben bayandan aldım arabamı memnunum. Otomatik olduğu için pek bir şey yapmaya fırsatı olamamış

bütün suc babamda almadı anneme bi dogan sahın tam ogrenınceye kadar.indiricek bi gün sanzumanı görecez ondan sona gunumuzu.bugunde 4 takıyorum dıye 2 aldı arabayı.artık pazar günü oturtacam arabaya vites antremanı yaptıracam yoksa arabaya bir şeyler olacak.

hiçbişey olmaz ne olacak?
oyuncak mıki bu öyle herseye bozulsun?
bazen cok takıntılı oldugumuzu dusunuyorum yanlısmıyım?

Geri