Astra G Torpido Gözü

carlosfb1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
Dün torpido gözünü temizlerken resimde görünen parça elimde kaldı :) kapatmayı denediğimdede bir sorun olmadığını gördüm ama hava karardıktan sonra asıl problem ortaya çıktı. O kırılan parça torpido gözünün aydınlatmasını otomatik kapatıyormuş. Tabi şuan öyle bir parça olmadığı için ışık sürekli yanık kalıyor. Şuan geçici çözüm olarak ampulu söktüm, öyle kalsında istemiyorum. Bir şekilde bu sorunu çözmek yada o parçadan temin etme durumum olurmu acaba? konu hakkında yardım ve fikirlerinizi rica ediyorum.

Not: Dün resim çekmek aklıma gelmediği için şuanki resim forumdan alıntıdır. Anlayışınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1245IMGP0536.webp
    1245IMGP0536.webp
    44.5 KB · Görüntüleme: 405
o parçalar geçmedir satılıyor.
Parçacılarda bulabilirsin.
Geçici çözüm olara kırılan yeri japon ile yapıştır
alana kadar idare etsin

4db4_12.JPG

Son düzenleme:
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Kırılan parçalarda şuan elimde yok malesef.
En kısa sürede temin etmem gerekiyor.

Son düzenleme:
serviste var..
20lira civari bi fiyati var..

Hangi serviste acaba?
Ufak ve abuk bi parça olduğu için kolay kolay bulamıyacam gibi geliyo bana :)
Biraz fazla olucam ama kesin bulabileceğim biryer biliyormusunuz ?

cevap

bence o parça için servise gidipte çok para vermenin bi anlamı yok çıkma araçlarda temin edebilirsin

valla aynı sorun bendede vardı bende sonradan öğrendim sokülüp takıldığını ama bu bir gerçekki opelin kronik sorunların dan birisidir bu parçanın kırılması

arkadaşlar atatürk sanayi sitesi maslakta aluçlar opel yedek parça cı var orda takım olarak satılıyor 14,00tl siyah ve bej olarak iki renk tel: 0212 276 19 56

Son düzenleme:
bendede krılmıştı. takılması kolay;)

bosch servisi polen filtresini değiştirirken kırmıştı, yok bunlar satılmıyo diyerek 4 saat uğraştılar, yapıştırdılar; opel servisten aldım taktırdım.

Geri