Astra G Torpido Gözü

otomaparça.com da görmüştüm ama söylenilenden biraz pahalı. bilgin olsun.

ya arkadaşlar bu parça bendede kırıldı ama parça trenine falan baktım yok ben bunu acil olarak nerden bulabilirim.tabi servise girmeden halletmek istiyorum

parça trenine telefon et...
sitede yok ama ellerinde var..
telefonla ver siparişini..

ne bu arkadaş ya her tarafı kronik bu arabanın benimde kırıkmış orası yeni varkettim ama torpido ışığında problem yaratmıyor.

bu parçayı bugün maslak oto sanayinde aluçlar opel parçacısından 15 liraya aldım.ama nasıl söküp takacağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar benimkide değişecek ama eskisini nasıl sökecez bilen varsa bi tarif ediversin

arkadaşlar atatürk sanayi sitesi maslakta aluçlar opel yedek parça cı var orda takım olarak satılıyor 14,00tl siyah ve bej olarak iki renk tel: 0212 276 19 56
avrupa fiyatıyla aynı avrupada 6,75€

ya ben bugün aldım. yokmu sökülmesini anlatacak biri?

cengiz abi bu konuda yardım edebilir bize cengiz abi bu ayaklar nasıl söküle bilir bilirsen sen bilirsin ancak

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim çünkü bende tam torpidoyu bu ayaklar yüzünden komple değiştircektim. bazı arkadaşlar nasıl takacaklarını sormuşlar bende az önce servisi aradım Samsun dayım tabiki opel reisi parça fiyatına 17 Tl dediler ce işçilik almadan sadece parça fiyatına değiştiririz dediler Bence hiç uğraşmayın muhtemelen diğer servislerde size aynı cevabı verecektir. ben en kısa zamanda servise uğrayıp bu parçayı taktıracağım.herkese kolay gelsin.

Geri