Astra G Torpido Gözü

benim sorunum da daha ilginç, o parça ısıdan mı nası olduysa eğilmiş, ışık kapatma düşmesine temas etmiyor. Yanından geçiyor düğmenin, acaba değiştirsem düzelir mi?

benim sorunum da daha ilginç, o parça ısıdan mı nası olduysa eğilmiş, ışık kapatma düşmesine temas etmiyor. Yanından geçiyor düğmenin, acaba değiştirsem düzelir mi?

Değiştirince düzelecektir.
Benimki kırılınca dikkat etmiştim parcanın uç kısmı ışığı otomatik kapatıyor.
Parçayı buldum ben internetten. 14 TL fiyatı, ama henüz eskisini çıkaramadığım için satın almadım. Birazda daha faza zarar veririm diye korkuyorum. Ufacık bir sorun içinde servise gitmek istemiyorum. Hafa sonu değiştirmeyi deniyeceğim bakalım ne olucak sonuç.

Değiştirince düzelecektir.
Benimki kırılınca dikkat etmiştim parcanın uç kısmı ışığı otomatik kapatıyor.
Parçayı buldum ben internetten. 14 TL fiyatı, ama henüz eskisini çıkaramadığım için satın almadım. Birazda daha faza zarar veririm diye korkuyorum. Ufacık bir sorun içinde servise gitmek istemiyorum. Hafa sonu değiştirmeyi deniyeceğim bakalım ne olucak sonuç.

Hangi sitede buldun bakayım bi link varmı..?

Hangi sitede buldun bakayım bi link varmı..?

Abi link yok.
parcatreni.com'a mail atmıştım konuyla ilgili onlarda sağolsunlar cevap döndüler. Yetkili Opel servisinden temin edildiği için stok problemi olabildiğini istediğim takdirde telefon ilede temin edebileceğimi bildirmişler. Ayrıca ürünün resminide mail göndermişler.

opel parçacıdan 5 liraya almıştım bende

opel parçacıdan 5 liraya almıştım bende

Oradada şuan 14 TL imiş. Sağolsunlar onlarda cvp yazmışlar.

''Merhaba

İstemiş olduğunuz parça mevcuttur.. 2 li set halinde fiyatı 14 TL dir.. KDV dahildir..''

bende parça treninden sipariş verdim.
14 tl + kargo ücreti 5 tl
gelince takacağız bakalım...
ve bi not: ürün orjinalmiş..

ürün geldi arkadaşlar... gm bantlı bi poşette geldi.. parça kodu felanda yazıyodu..
takması da kolay oldu... çok güzel oldu.. almak isteyenler güvenle alabilirler..

du bende alayım ya benimkide kırık

ya arkadaşlar bu parça bendede kırıldı ama parça trenine falan baktım yok ben bunu acil olarak nerden bulabilirim.tabi servise girmeden halletmek istiyorum

Geri