Astra G titreme ve yanın sonen arıza lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hamsi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, katalizörü söktürdüğüm için uzun zamandır arıza ışığım zaten yanıyor. 1 hafta evvel sabah otobana cıkalı 1 dakka olmamıştı ki arıza ışığı yanıp sonmeye başladı sananiye gidene kadar duzeldi, bugunde arabayı çalıştırıp 1 dakka sonra otobana cıktım ki gine arıza ışığı yanıp sonmeye başladı

araba rolantideyken sanki motorun arkasından gibi geldi bana tık tık tık seri şekilde ses yapıyor. devir 15-20 yi geçince ışık yanıp sonmeye başlıyor. ne olmuş olabilir

araçta rölanti dengesizliği varmı?

normalde herhangi bir sorun yok , aslınta rölanti derken otomatik vites d de iken ve duruken duyuyorum sesi, hareket ederkende ses geliyor araba sanki titriyor gibi

bir yorumda bulunabilecek yokmu acaba

arıza lambası için bişey diyemem ama titreme benim arabadada vardı vitesve hız farketmeksizin titriyordu ateşleme bobını değişti arıza kesildi bi serviste bilgisayara bağlat bence

gecen hafta aynı soun başıma gelmişti fakat servise gidene kadar sorun kendiliğinden geçmişti serviste makineye baglattığımda katalizatör ve pistonlarda kurumlanda demişti, ben 1,5 sene kadar evvel carbon clean yaptırmıştım acaba halendaha o sorunmu gorundu yoksa yinemi kurum yaptı emin olamadık. gerçi sorun yine o zamanki gibi gorunuyor ama emin olamadım.
katalizörde alman malı yan sanayi buldum 800 tl artık bir şekilde onu değiştircem sanırım.

valla bende dahil birçok arabada katalızatör yok oınun için bi bağlantı kuramadım katalızatörle ilgili olarak kurumdanda yapmış olabilir carbon cleaner zaten 30-35binde bir yaptırın diyorlar

carclean yaptıralı hemen hemen 25.000 km oldu sanırım ondan da kaynaklanıyor olabilir. sanırım bir daha bu halde iken servise gidip cihaza baglatıp sorunu net olarak cozmem lazım. fikirleriniz için teşekkürler

kurum temziliği yaptırmanı önerim arıza kodu P0300 ise silindir kapağı açılacak komple kurum temizliği yapılacak

carbon clean yaptırsam yeterli olmazmı acaba

Geri