Astra G Piyano Lake Orta Konsol

ankaralılar arabaya çok iyi bakıyor, arabayı değişsem ankaradan alırım.

:D:D:D:D:D Eee aslan yattığı yerden belli olur demişler araç sahbini temsil eder bana göre;) önemli olan cool abarthmadan sık uygulamalar yapmak

çok yakıyo bu tek kapılar lpg mi taktırdın

çok yakıyo bu tek kapılar lpg mi taktırdın

ewet 1 yıldır LPG ile kullanıyorum BRC Sequent 24 taktırdım ve çok çok memnunum ;) yakıttan çekişten gidişten bi sıkıntım yoq.

:D benzinli olsa marş bassan 50 kuruş gitti.

Örnek resim koysan fikir verebiliris.

Bende valla piano Black veya Piano lakeyi sanayi tabiri sedefli siyah üzeri verniklenerek yapılan işlem dielim iç kısımdaki kapı kollarına ve far tuşlarının etrafını ve diğer taraftaki havalandırma nın etrafını yaptırsam mı diorum

foto0015yj.jpg

aynı yerleri ve orta konsolu bende piano black yaptırmayı düşünüyorum.bence çok şık olur.

aynı yerleri ve orta konsolu bende piano black yaptırmayı düşünüyorum.bence çok şık olur.

Orta konsolu siyah yaptırma bence orayı gümüş giri yaptır benim resimde gösterdiğim yerleride vernikli siyah taptıralım bence orta konsol için ayrıntılı foto istersen sana gönderirim msn adresim gkhn_ylmz_@hotmail.com

Orta konsolu siyah yaptırma bence orayı gümüş giri yaptır benim resimde gösterdiğim yerleride vernikli siyah taptıralım bence orta konsol için ayrıntılı foto istersen sana gönderirim msn adresim gkhn_ylmz_@hotmail.com

bütünlüğü bozmak istemiyorum,bir yer gri bir yer siyah olmasın.

Ben dün boyacımla görüştüm dedim buraları parlaksiyah yapıp üzerini vernikliyces dedim süper olur kullanımı nasıl olur bi sıkıntı olur mu dedim abi sert bi cisimle cizilmediği sürece en az 3-5 yıl sorunsuz kullanırsın dedi dedim o zaman bu iş okey ;) yaptırıcam kararlıyım.

3-5 sene sonra ne olcak acaba? ben düşündüm şmdi? kenarlardan atma sıcaktan bozulma :S ??

Kesinlikle hiçbir şekilde atma yapmaz dedi söle sölim ben orta konsoluda bu sekilde mat gri iken parlak gri yaptırdım atıyorum cok derin cizik olmadıgı sürece hafif ister istemez bi asınma mı olduu alıosun eline en ince pasta cilayı hafif bi pamuk tamlat üzerinde gezdir fiber bezle sil ışıl ışıl oluyorr 3-5 yıl sonra bozulcak die bişey yok bu kullanımınıza bağlı en cabuk deforme olma süresi olarak verilmiş bi örnek kullanıma göre evadiyelikte olabilir.

Geri