astra g park ampülü ???

erdem/astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar. aracım 2000 astra g cd.
sol ön park ampül üm patlamıştı değiştireyim dedim yeni ampül taktım yanmadı. soketi çıkardım sağ daki soketi sola taktım ampül gene yanmadı. sorun nerde acaba. sigortası falan mı atmıştır. yardımcı olur musunuz?

Ampülleri değiştirip denediniz mi? Yeni taktığınız ampül %100 sağlam mı?

ampül sağlam sağ tarafta yanıyor ama sol da yanmıyor

sıgortasına bı bak kardesım kontrol et saglamsa duyunda problem var temassızlık gecırmıyor olabılır

sigorta nerde oluyor? rengi numarası falan biliyor musunuz? sağdaki soketi cıkarıp sol a takıyorum yanmıyor. sol tarafta bir sorun var. sol ve sağ sigorta birbiriniden bağımsız mı çalışıyor?

bagımsız calısıyor dıye bılıyım sag sol ayrı olması lazım amerıkan park yaparken basıma gelmıstı patlak sıgortayı hepsıne baka baka buldum öyle hatırlıyorum kardesım bulundugun yer musaıtse ısıklı kalem tarzında olcu kalemı var ondan varsa ölce ölce bul

sigorta paneli şoför tarafında sol alt taraftaki küçük torpido gözü gibi bir yer var. onu sökünce paneli görürsün. şu konuda var hangi sigorta olduğu.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=776572&langid=2

teşekkür ederim yarın sigorta paneline bakacam tek tek

sigorta paneline baktım tek tek 10A ları söktüm ama sorunu bulamadım. tek tek söküp yeni 10A taktım ama olmadı park ampül ü yanmadı ?

ozaman duyunda sorun var temas etmıyor kardesım

Geri