astra g opc konsol ve vectra b ekran

dusbahcesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
gm marka olarak satın aldıgım navi konsola vectra b ekranı sığdıramadım 2 - 3 milimetre geniş geliyor Vectra ekranlar boyut farklılığı gösteriyormu. yorumlarınıza şimdiden tşk ediyorum

ekran boyutu farklılık göstermez benim bildiğim. opc konsola mid ekran takmak istiyorsanız omega b ekranı takın vectra bnin ekranından boyut olarak küçük özellik ve görüntü olarak aynı.

benim öğrenmek istediğimde buydu bendeki ekran vectra b sanırsam omega b alırsam bu sıkıntıyı aşabilecem tşk ederim alakadar olduğunuz için saygılar

astra konsola omega b ekran

astra opc konsola omega ekran satın aldım fakat ekranı taktıgımda hiç bir şekilde ekrana görüntü gelmiyor vectra b ekran taktıgımda görüntü geliyor omega b ekran taktıgımda gelmiyor ekranın sigortasındamı osram ampullerdemi sorun olabilir yanıtlayabilirseniz sevinirim

astra g opc konsol omega b ekran sorunu

astra opc konsola omega ekran satın aldım fakat ekranı taktıgımda hiç bir şekilde ekrana görüntü gelmiyor vectra b ekran taktıgımda görüntü geliyor omega b ekran taktıgımda gelmiyor ekranın sigortasındamı osram ampullerdemi sorun olabilir yanıtlayabilirseniz sevinirim

Omega ile Vectra nın uyumlu olduğu kesin mi? Tis den biri kablo renklerini karşılaştırırsa net cevabı alırız.

Omega ile Vectra nın uyumlu olduğu kesin mi? Tis den biri kablo renklerini karşılaştırırsa net cevabı alırız.

Uyumlu evet hiç fark yok az bir boyut farkı var Benim osram ampülleri değiştirdim sorunum çözüldü.. Astra opc konsol için omega b ekran birebir uyumlu vectra b sığmıyor ilgilenenlerin dikkatine...

Sorun osram ampüller değiştirerek giderildi.

Geri