Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekran boyutu farklılık göstermez benim bildiğim. opc konsola mid ekran takmak istiyorsanız omega b ekranı takın vectra bnin ekranından boyut olarak küçük özellik ve görüntü olarak aynı.
astra opc konsola omega ekran satın aldım fakat ekranı taktıgımda hiç bir şekilde ekrana görüntü gelmiyor vectra b ekran taktıgımda görüntü geliyor omega b ekran taktıgımda gelmiyor ekranın sigortasındamı osram ampullerdemi sorun olabilir yanıtlayabilirseniz sevinirim
astra opc konsola omega ekran satın aldım fakat ekranı taktıgımda hiç bir şekilde ekrana görüntü gelmiyor vectra b ekran taktıgımda görüntü geliyor omega b ekran taktıgımda gelmiyor ekranın sigortasındamı osram ampullerdemi sorun olabilir yanıtlayabilirseniz sevinirim
Uyumlu evet hiç fark yok az bir boyut farkı var Benim osram ampülleri değiştirdim sorunum çözüldü.. Astra opc konsol için omega b ekran birebir uyumlu vectra b sığmıyor ilgilenenlerin dikkatine...