AStra g krom kapı çıtalarını nerden yaptırabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OpeLim44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OpeLim44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar astram için kapı çıtalarına krom kapı cıtaları taktırmak istiyorum fakat serviste pahalı söylediler yaptırabileceğim yer neresi kimler yapara acaba??

:hıh:

saol kardeşim bunlar dmek özel fabrikalar yapıyor el yapımı öle heryerde yapılamıyo:(

yapılıyosada ben bilemiyorum..

Ankarada ivedik merkez sanayi sitesinde ARSLAN oto var ben ordan yaptıracağım.kapı çıtaları, cam çıtaları, kapı eşikleri, kapı kolları, bagaj şeridi, bagaj çıtası hepsini 230 liraya yapacak. 15 tatilde yaptıracağım inşallah resimlerini koyarım...

aracın rengi ne kardes beklıyorum..

Araç beyaz renk kardeş, ama kafamı karıştırdı bazı arkadaşlar kötü duruyo diye kararsız kaldım yani ama en azından kapı eşiklerine yaptırmayı düşünüyorum. Eğer usta yapabilirse göstergelerede krom kaplı çerçeve yapmak istiyorum resimleri eklerim yaptırdığımda görüşmek üzere

hiç tavsiye etmem mert.bir zaman sonra dökülme ve solma yapıyor.bence kapı kollarını ve yan marşpiyerleri aracın rengine boyat...

Sağol Gökay diğer arkadaşlarda öyle söylemişlerdi bende o şekilde yapiyim bari ...

hiç tavsiye etmem mert.bir zaman sonra dökülme ve solma yapıyor.bence kapı kollarını ve yan marşpiyerleri aracın rengine boyat...
hıc oyle solma dokulme yok bende hakıkı nıkelaj benımkı memnunum 2 sene oldu tas gıbı renkler ve zevkler tarısılmaz tabii ;)

Geri