Astra G Dışardan anahtarla cam kaldırma çalışmıyor

MustafaOzer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra G'de anahtarı kapıya takıp kilit yönünde çevirip tutunca camlar açıksa kalkar normalde. Benim sürücü tarafı camda hiç hareket olmamaya başladı. Diğerlerinde bir problem yok. Nedeni nedir, tamiri kaça mal olur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

kalibre etmek gerekiyor anlaşılan tamirlik bi durum yok gibi ama nasıl edildiğini tam bilmiyorum..

the İMAM

Aracın aküsü cıkarıldaysa ve camlar ayarlanacaksa cam ayarlamak için yarım kontakla birlikte cam acma düğmelerine basılı tutun birkaç saniye içinde cıt diye ufaktan bir ses gelecek sonrasında camlar ayarlanmış olacak ama aracınızda akü ile baplantı kesildi ise bu işlem yapılır camlarınızda bir problem yoksa sadece anahtarla kapanma ise sorununuz farklı birşeyde olabilir

Akü çıkarılmadı ama sanırım başka bi sorun. Cam aralık kalmış yağmur sızmıştı içeri. Bir süre içerden sürücü tarafı camı kapatmak için düğmeye bastığımızda bir miktar kalkıp durduğu oldu. Eskiden basınca tekrar basana kadar çalışırdı ki normali de budur. Sanırım servis yolları göründü bana.

Astra G'de anahtarı kapıya takıp kilit yönünde çevirip tutunca camlar açıksa kalkar normalde. Benim sürücü tarafı camda hiç hareket olmamaya başladı. Diğerlerinde bir problem yok. Nedeni nedir, tamiri kaça mal olur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
aynı sorun bendede var işin garibi sürücü camı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kapıyı söküp tüm bağlantıları kontrol ettim sorun yok keyfine göre çalışıyor kapı içindeki düğmelerden basınca hiç bir sorun yok teklemiyor bile :D

Cam kapalıyken, kapama düğmesine 5 saniye basılı tutun ve programlayın. Silindiyse düzelir.

Cam kapalıyken, kapama düğmesine 5 saniye basılı tutun ve programlayın. Silindiyse düzelir.

programlama da sorun yok

Geri