Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ürün seri üretime geçtim ilk parti 20 tane ürettim isteyene özel renk ve doku yapılır fiyatı 25 tl dir maliyeti çok yüksek özel kumaşlar nemde kaynaşan kimyasallar kullanıldı almak isteyen pm atsın yarın resimler eklenecek.......
arkadaşlar ürün seri üretime geçtim ilk parti 20 tane ürettim isteyene özel renk ve doku yapılır fiyatı 25 tl dir maliyeti çok yüksek özel kumaşlar nemde kaynaşan kimyasallar kullanıldı almak isteyen pm atsın yarın resimler eklenecek.......
fotoları gördükten sonra bir vectra bir de astra için alabilirim...
kendimiz nasıl yapıcaz bir de o var.
ayakkabı bağcığı gibi mi olacak montajı?
fermuarlı değildir herhalde..
İzmirde ercü'nün işçilinin üzrine herhalde yok ama adamın fiyatları çok yüksek. Birçok kişi var bu işi yapan. Ama o kadar para vermeyede gerek yok adam zaten BMW ve mercedes ten başka arabaya bakmıyor. İlker sen direksyonunu kaplatacaksan ben sana yardıncı olayım. Karabağlarda tanıdağım insalar var. Güzelce yaptırırız.