Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ASTRA G CRUİSE GÖSTERGE LED AKTİVASYONU ( Resimli Anlatım )
Bugün debryaj şalterini ölçtüm. Malesef benim hatırladığım doğruymuş
Gri kabloda sürekli 12V var basınca kesiyor. Hatırladığım kadarı ile kol ve fren müşürüde aynı şekilde çalışıyor.
buna göre devrenin yeniden düzenlenmesi gerekiyor.
Emre sen konuya uzaksın sanırım.. Bunlar biliniyor zaten. fakat bu uygulama 1.7DT için yapılmış Bizim araçlarda Pin23 yakıt pompasına gidiyor. ECU da bu şekilde gösterge için bi sinyal çıkışı yok. Opelin servis şemalarında bu ışıkla ilğili bilği ve şema yok. Dolayısıyla yukarıda verdiklerinin bizim yaptıgımızla ilğisi yok.
Emre sen konuya uzaksın sanırım.. Bunlar biliniyor zaten. fakat bu uygulama 1.7DT için yapılmış Bizim araçlarda Pin23 yakıt pompasına gidiyor. ECU da bu şekilde gösterge için bi sinyal çıkışı yok. Opelin servis şemalarında bu ışıkla ilğili bilği ve şema yok. Dolayısıyla yukarıda verdiklerinin bizim yaptıgımızla ilğisi yok.
Nbr cengiz. bayağı uğraştırmış seni bu iş. senden 4 gözle haber bekliyorum. yanlız bişey soracam roleleri 5 ten 3 düşürmüştün ya acaba 5 olmasının sebebi bu muydu inceledin mi tekrar?
Çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum, güzel paylaşımlar oluyor.
Verilen devreye göre tek kontaklı 5 röle kullanılıyor. 2 röle devreyi setlemek için (I ve R) diğer 3 röle ise lambayı resetlemek için (O, fren ve debriyaj) kullanılıyor. Eksiklik görünmüyor, teorik olarak çalışıyor.