astra g arka cam ısıtıcının kendini kapatması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RapStar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RapStar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 astra g sahibiyim 2 ay kadar önce karlı havada arka cam ısıtıcısını çalıştırdım. Çalışması gayet normal arka cam buzlarınıda çözüyor fakat dikkatimi çeken düğme bir süre sonra kendini kapatıyor (daha öncede bir iki defa fark ettim ben kapatmışımdır diye düşündüm) bunun nedeni nedir? orjinalindemi böyle bir özellik var (fazla ısınınca kapatmak gibi) yoksa başka bir sorunmu???

15 dakika çalışır diye biliyorum

belli bir süre çalışıyor sonra kapatıyor. ama bizim hyundai accentte kapatmıyordu full time çalışıyordu :D

Bildiğim tüm araçlarda böyledir bu arka rezistanslar bir süre ısıtır camı sonra kendi kendine kapanır ısıtma sistemi neden böyle onu tam kesin bilmiyorum ama sanırım aşırı ısınmadan dolayı en arka cam bombeleşmesin soğuk havada diye böyle yapmış olabilir mühendis amcalar

Yani durumunuz normaldir , geçmiş olsun

ozamn benimki bozuk :) açtım mı kapatana kadar çalışıyor.

benim araçtaki ısıtıcı da bir süre sonra kapanıyor. bu kadar kişininki bozuk olamayacağına göre sıkıntı yok reis, devam et ;)

kitapçığını okursanız zaten orada belirtiyor belli bir süre sonra otomatik kapandığını nedeni de zaten o süre içersinde görevini tamamlıyor buz kar ne varsa eritiyor ve uzun süre yüksek akım çekeceği için düşünülmüş olabilir

Geri